Ne yazıkki söyleyecek bir şeyi olmayanların hakarete başlaması moda oldu.
Ama inanın prim yapmıyor.
Sadece gülüp geçiyoruz.
"Düz duvara çarparım, dotum yiyor" diye ortalara saçılan sizsiniz.
Düz duvarla yandan bir araca çarpmayı kıyaslarsak düz duvar daha tehlikeli
Ha isterseniz onunda videosu var.
Anlamadık şimdi, bir araca yandan 60 la çarpınca hasar alıyoruz, arkadan 120 ile çarpınca, veya düz duvara 120 ile çarpınca hasar almıyormuyuz!
Geçin bunları...
Not: Voltam yok. Almayıda düşünmüyorum. Almayı düşünüp fikrimi soranlarada tavsiye etmiyoeum.
Sana bir dostun olarak bazı şeyleri yanlış yaptıgını söylemek istiyorum ;
Geçmişte yaşamış bir şeyleri başarmış çagına ışık tutmuş insanların laflarına kulak vermeni ;
Mevlana ;
"Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına
İmamı Şafi (Şafi mesebinin kurucusu
Bir delil ile kırk alimi yendim , kırk delil ile bir alime yenildim, (büyük imam şunu diyor cahil ne anlatır isen anlat ikna edemezsin)
Anonim (Şefir abi

Etme cahil cuheda ile muhabbet bıktırır, alma cam kırıgı ile taharet yırtırırsın(mabadını) eder isen çoluk çocuk ile muhabbet olur işin çikilota
gofret..
Muhteşem yüzyılda vardı Ebusuud efendi diyordu ,
Cahil inatçı olur derler merkep(eşek gibi) inadında yorulmaz boşa dememişler diyor,
Ez cümle he de geç, ne yapacaksın anlatamazsın , bak büyük imam ne diyor 40 delil gösterdim diyor anlatamadım diyor yenildim diyor ,Bundan ders al imamın sözünden kendine pay çıkar yenemezsin yenilirsin , anlatamazsın ... Ortada yüzlerce ncap video su var ... Boş ver he de geç 200 le bir şey olmaz de ne yapacaksın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
Ne yazıkki söyleyecek bir şeyi olmayanların hakarete başlaması moda oldu.
Ama inanın prim yapmıyor.
Sadece gülüp geçiyoruz.
"Düz duvara çarparım, dotum yiyor" diye ortalara saçılan sizsiniz.
Düz duvarla yandan bir araca çarpmayı kıyaslarsak düz duvar daha tehlikeli
Ha isterseniz onunda videosu var.
Anlamadık şimdi, bir araca yandan 60 la çarpınca hasar alıyoruz, arkadan 120 ile çarpınca, veya düz duvara 120 ile çarpınca hasar almıyormuyuz!
Geçin bunları...
Not: Voltam yok. Almayıda düşünmüyorum. Almayı düşünüp fikrimi soranlarada tavsiye etmiyoeum.
Sana bir dostun olarak bazı şeyleri yanlış yaptıgını söylemek istiyorum ;
Geçmişte yaşamış bir şeyleri başarmış çagına ışık tutmuş insanların laflarına kulak vermeni ;
Mevlana ;
"Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına
İmamı Şafi (Şafi mesebinin kurucusu
Bir delil ile kırk alimi yendim , kırk delil ile bir alime yenildim, (büyük imam şunu diyor cahil ne anlatır isen anlat ikna edemezsin)
Anonim (Şefir abi

Etme cahil cuheda ile muhabbet bıktırır, alma cam kırıgı ile taharet yırtırırsın(mabadını) eder isen çoluk çocuk ile muhabbet olur işin çikilota
gofret..
Muhteşem yüzyılda vardı Ebusuud efendi diyordu ,
Cahil inatçı olur derler merkep(eşek gibi) inadında yorulmaz boşa dememişler diyor,
Ez cümle he de geç, ne yapacaksın anlatamazsın , bak büyük imam ne diyor 40 delil gösterdim diyor anlatamadım diyor yenildim diyor ,Bundan ders al imamın sözünden kendine pay çıkar yenemezsin yenilirsin , anlatamazsın ... Ortada yüzlerce ncap video su var ... Boş ver he de geç 200 le bir şey olmaz de ne yapacaksın.