VOLTA RM5 SCOOTER HK.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hocam city gtip 2 taktırdım geçen gün yağmurda sürmek zorunda kaldım hiç tedirgin etmedi mükemmel bi lastik

Nerede taktırdınız?
Benim de yaz sonu lastikleri değiştirme niyetim var ama serviste mi değiştirilir yoksa motosiklete özel lastikçiler mi var hangi seçenek iyidir bilemiyorum. İstanbul'da Avrupa yakasında servis arayışım da devam ediyor hala.

Nerede taktırdınız?
Benim de yaz sonu lastikleri değiştirme niyetim var ama serviste mi değiştirilir yoksa motosiklete özel lastikçiler mi var hangi seçenek iyidir bilemiyorum. İstanbul'da Avrupa yakasında servis arayışım da devam ediyor hala.

buz motor bostancı da taktırdım

Tşekkür ederim. Buz motor'un ismini duymuştum ama nerede olduğunu bilmiyordum.

tam kapanmadan hemen sonra gitmiştim normalde beylikdüzü nde oturuyorum hem gezmek olsun dedim zaten yandex e buz motor bostancı yazınca çıkıyor yol tarifi kolay yerde.

hem lastikten memnun kaldım hemde yusuf bulut un işciliğinden adam tork anahtarı kullanıyor daha ne diyim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
tam kapanmadan hemen sonra gitmiştim normalde beylikdüzü nde oturuyorum hem gezmek olsun dedim zaten yandex e buz motor bostancı yazınca çıkıyor yol tarifi kolay yerde.

hem lastikten memnun kaldım hemde yusuf bulut un işciliğinden adam tork anahtarı kullanıyor daha ne diyim

Ben de beylikdüzü tarafındayım ama maksat gezmek olsun deyip giderim bostancıya da.
Periyodik bakım için bakımı bahane edip hem köfte yerim hem yol yaparım diye Tekirdağ'daki yamaha servisine gitmiştim.

Ben de beylikdüzü tarafındayım ama maksat gezmek olsun deyip giderim bostancıya da.
Periyodik bakım için bakımı bahane edip hem köfte yerim hem yol yaparım diye Tekirdağ'daki yamaha servisine gitmiştim.

bakım için kimseye güvenmiyorum alıyorum castrol scooter yağı kendim yapıyorum bişey olsada kendim yaptım derim kasap servislere elletmem.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Buz Motor'un birkaç şubesi var. Karşıya geçmeden Beyoğlu Kabataş veya Kağıthane Seyrantepe şubelerine de gidebilirsiniz.

Continental contiscoot düşünüyorum ıslakta en iyi performans veren lastik olduğunu söylüyolar. Bakalım net karar vereyim de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

Keşke Road 4-5'lerin scooter için de üretimi olsa. Kış vakti ya da yağmur için bence muazzam.

Keşke olsa, road4 kullanmıştım cbr 500rda. Yağmurda bile viraj yaptırabiliyodu adama öyle bi ıslak performansı vardı.

Tüm uğursuzluklar beni buluyor, şimdi vergi borçu çıktı motorun.
29 Nisan 2021'de sıfır aldığım motorsikletin, bayi ilk taksidini yatırmamış görünüyor.
Anlamadığım kısım, noter nasıl plaka çıkarttı, borcu olsa, çıkmazdı?
Yanılıyor muyum arkadaşlar?

Motosikleti
K 1600 GTL
Motosiklette vergiyi bayiler ödemiyor diye biliyorum....

ÖTV ile işlem yaptınız diyor, aradım. Arabada öenirmiş, motorda ödenmezmiş. !...

üstad nedir sizin bu motordan çektğiniz :) size özel motor sanırım bu

Allah beterinden korusun, beni motor ile sınıyor Allah.
Şirket sigortacısı da motorsikleti satın alan ödüyor diyor. Ödeyeceğiz, yapacak birşey yok.
Stop etmesi için bugün İzmir sorumlusu arkadaş ile görüştüm. Mesut Bey.
2. serviste sibop ayarı yapılacakmış motora. Yeni gelen seride kayış ve bagalar değişmiş güya.
Duruma göre bizimkilerde değişecekmiş. Böyle bir bilgi verdi. Bilginize,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haziran başında aldığım motorun mtv vergisine e-devletten baktığımda, bana kitlemişler, dediğiniz gibi ödeyeceğiz artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gazeteci bir arkadaş bu motorla Türkiye turuna çıkmıştı. Takip eden var mı? Döndü mü sağ salim geri?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir Civarlarında şuanda :) maxell diye bi hesap paylaşıyordu şurda burda diye o da bıraktı pes etti :)

Maxell hikaye, anca Youtube kanalının reklamını yapsın. Herkesin bildiği motorların inceleme videosunu çeksin de burada link paylaşsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar