Kaza yaptım...

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Olayınız resmen kamu spotu olmuş.

Ah be hocam, çok geçmiş olsun. Şu sıralarda ameliyattan yeni çıkmış narkoz etkisindesinizdir büyük ihtimal, çok başarılı bir ameliyat olmuştur, kısa sürede toparlarsınız umarım.

Ayrı konu açıp anlatmak burayı meşgul etmemek gerek ama dikkatini çekip giren arkadaşlar için yazıyorum. Kuru aradan çıkartıp şu anki satış fiyatı 150 euronun altında olup da Double D kullanmayan kaskları almayın. O kaskları o fiyatlara satmak için her şeyin en uygununu, en minimumunu kullanıyorlar. Elimde bir tane Shoei bir tane de uygun fiyatlı Hjc var ikisi de mikrometrik kilitli. HJC'nin bağlantı parçaları o kadar kalitesiz ki, dünya markası olan HJC bile böyleyse uygun fiyattaki modellerinde, 500 liraya 1000 liraya (50euro-100euro) alınan kaskların kilit sistemini hiç düşünemiyorum. Kaskı kilitlemiyorsanız hiç takmayın daha iyi, en azından kafanızdan çıkarken boyun zedelenmesine falan yol açmaz. Hava ne kadar sıcak olursa olsun o vizör göz seviyesinin altında olacak mümkünse tam kapalı ve kilitli olacak ve kaskın bağı kilitli olacak. 10 saniyenizi, 100 liranızı (pinlock) alacak şeyler için saatlerce ameliyat çekmeye değmez kesinlikle.

dostum bende hjc rpha70 var. malzemesi baya kaliteli yani. shoei hiç kullanmadım ama merak ettim böyle deyince.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Okuyan herkesin de kulağına küpe olsun. Şahsen ben artık her kask takışımda muhtemelen konuyu hatırlar ve klipsi takarım.
Tez zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle.

Motosikleti
Yok
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyilesirsiniz.

Benimde 1-2 kez klipsi bağlamayı unutmuslugum var ama farkedince sağa çekip bagladim hemen. Özellikle otoparktan çıkarken çantayı koy, onu tak bunu tak derken unutulabiliyor.

dostum bende hjc rpha70 var. malzemesi baya kaliteli yani. shoei hiç kullanmadım ama merak ettim böyle deyince.

Yok hocam rpha 70 gayet kaliteli, ben düşük bütçe hjc ile yüksek bütçe shoei kıyası yaptım. Düşük bütçe hjc bile böyleyse vexolar falan nasıldır gibisinden. Rpha70 on numara kask.

Mersin İl Temsilcisi
Geçmiş olsun.
Sık sık durumundan haberdar edersen sevinirim :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Çok büyük geçmiş olsun. Birkaç gün önce bulunduğum ilde de bir arkadaş arkasında artçı varken kaza yaptı. Maalesef kendisi hayatını kaybetti, artçısının ise kolu kopmuştu sonradan dikildi hâlâ yoğun bakımda. Siz nispeten ucuz kurtulmuşsunuz. Allah sevdiklerimize böyle acılar göstermesin. Ekipmanın ve dikkatli kullanmanın önemini böyle elim olaylar ile bir kere daha anlıyoruz.

gecmis olsun
kirilan cene degil, kafanda yada boynunda olabilirdi, buna da sukur.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Çok geçmiş olsun. En kötüsü bu olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar