ehliyet yok abi sabırsızlıkla bekliyorum hele bir 16 olayım hemen A1 alacağım
ehliyet olmadan trafikte motorlu araç kullanmak suç olduğu gibi, forumca tavsiye ettiğimiz bir davranış değil.
ehliyet yok abi sabırsızlıkla bekliyorum hele bir 16 olayım hemen A1 alacağım
bisikletle çıkanlar da var otobana. kaç defa gördüm. bisiklet de saçma o zaman.hocam şahsi fikrim sonucta. forumda zilyon mesaj atıldı otobana çıkma ile ilgili. yasak olsa da gayet cıkıyorlar.
tamamda verdiğim örnek benim fikrim ile alakalı, normal şartlarda otobana cıkmaması gereken bir aleti sacma bulmam için başkalarını ikna etmeme gerek yok ki. fikirler kişiye özeldir.
bisiklet ile de toslarsın, 280 km hıza cıkmıs ınsanda var sonucta. ama kullanım amacı trafige girmemek olan bir alet 50cc ile aynı mantıkta değil. kurallara uymazsak yayada aracla toslaşıp kaza yapabilir.![]()
bisikletle çıkanlar da var otobana. kaç defa gördüm. bisiklet de saçma o zaman.
bisikletle çıkanlar da var otobana. kaç defa gördüm. bisiklet de saçma o zaman.
iyi de 50 cc skuterin amacı OTOBANA çıkmak değil ki zaten. neden o örneği verdin o da yanlış onu anlatmaya çalışıyorum sana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
bisikletle de trafikte araca toslarsın. bisiklet de 60-70 km/h lere çıkıyor. o daha tehlikeli.
50 cc tam anlamıyla "oturgaçlı götürgeç"tir. Daha fazla anlam yüklemeye gerek yok.
Mantıksız olan tarafı B sınıfı ehliyetle sürülebilmesi ve sigorta muafiyetidir.
r25 cileri takarak hata yapmışsın. Çok nadir yaşça büyük olgun mantıklı arkadaşlarım hariç r25ciler ve apaçi mt07ciler boş adamlardır. Birde pulsarcılar, bunlar iyi gene riske atmıyor cbr 250r deldim r25 yanıma yaklaşamadı vs diyerek boş yapıyor sadece.
Yav arkadaş 650f ile gidiyom mt 07 ci geliyo seni geçerim diyo. 848 ile gidiyom r25 ci yolda delmeye çalışıyor. 696 ile geziyom random mt07ler 3 korna yapıyo yolda boş boş gezerken.
Herkes birini ezip kendini vay vay ben marquezin yeğemiyim resmen demek istiyor.
He de geç.
Ducati Monster 696'ya binenler ne yapıyor? Yolda selam dahi almıyor. Hele hele o motora nasıl artçı alıyorlar anlamıyorum. Hanım bir arkadaş olsa böyle tuşe pozisyonunda oturacak arkaya. Sonra motoru kullanana şey derler maazAllah...
Ben 50cc gordugume evet motora bakiyorum, cunku cok hosuma gidiyor kucuk sehirde sehir ici cok kullanisli, ucuz olsa alacam bi tane ise onuna gidip gelcem. Seviyorum 50 cc skuteri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
Bisiklet de otobana cikmak yasak, hatta 20 km/h ile gidiyon, bence o da sacma, yasaklanmali bence satisi. Kask galan da takma zorunlulugu yok. Sacma yani
Bisiklete laf yokbakım derdi yok, sesi yok , doğayı kirletmez,diğer taşıtlara göre kat kat güvenli ,elinde her yere götürürsün, kask takmak zorunluluk değil ama bilinçli bisiklet kullanan kask da kullanır.