Belki kızacaksın ama 60 k bütçeyi 500 f e kullanmamanı tavsiye ederim. O fiyatlara cb 650f kovala. İmkanın var mı bilmiyorum ama biraz daha ekleyebilirsen eli yüzü düzgün bir tane bulabilirsiniz. Ben 2 ay önce aldım bir tane ve inan bana memnun kalırsın.
Çok güzel bir seçim. Eğer ekşın merakın yoksa yeterli bir motosiklet. Seveceğin bir motor bulursun inşallah.
Evet 2016 ve sonrası kasayı alın, hem tasarımı daha güzel, hem de yenilik olarak önde ayarlanabilir amortisör ve ön arka full LED far farkı var. Önceki serinin egzozunu da çok beğenmiyorum. 10 numara 5 yıldız taş gibi, sorunsuz bir blok.
Bazılarında şöyle bir kronik sıkıntı olabiliyor: Ayak açık, boş viteste marş bastığınızda motor dönüyor ama start almıyor. (Debriyaj çekili veya değil fark etmiyor...) Ayağı kapatıp marşa basınca sorunsuz çalışıyor. Kablo demeti ilgili bir konu sanırım...
Kawasaki ve Suzuki güzel aletler (hele SV650A'nın hastasıyım...) ama distribütör sorunları var. Honda Honda'dır...
iyidir hoştur ama o paralara etmez.45 50 arasına güzel temiz varsa her türlü alınır.60 ları zorlicaksanız kawasaki ern6 suzuki sv650a modelleride var.mt07 de bulunur ama ölüsü kazalısı denk gelme ihtimali yüksek o yüzden bu 2 model kafadan alınır bana göre.
şu an sarı sitede 57000e düşük km bi sv650a var dediği kadar temizse bence bu piyasada fiyatı uygun
Kawasaki ve Suzuki güzel aletler (hele SV650A'nın hastasıyım...) ama distribütör sorunları var. Honda Honda'dır...
Konuda bahsi geçen tüm motosikletlerin ömründen x2 daha uzundur cb500f in ömrü. Sorunsuz sıkıntısız yıllarca götürür seni Levo dayı.. bende wr250r ı sattım 2t + cbr500 yada cb500f almayı düşünüyorum.
Er6'nın iğneden ipliğe her parçasını getirmek Fransa'dan mümkün, 2 hafta sürüyor, para varsa kolay. Gerçi biz Er6'nın "aa Kawasaki'nin böyle de bir modeli varmış" dediğimiz günlerde Levent Hocam bu motorun ıncığını cıncığını bizlere öğretiyordu, o nedenle bizden daha iyi bilir. Er6 insanı itliğe hergeleliğe sevkediyor. Sv650'nin de gücü hemen hemen aynı ama daha muhlis, Er6 da bir Mt07 gibi psikopat ruhlu değil ama yine de garç gurç oynamalık. Cb500F tatlı motordur Levent Hocam, yakışır sana.