Selamın aleyküm hocam bu forumu baştan sona okudum yaklaşık 31 sayfa benelli leoncino almayı düşünüyorum malum sitede 2. El iki elin parmaklarını geçmez sayıda 2 tane de sıfır satan yer gördüm hatta sıfır satanın birisi de trail(böyle mi yazılıyor emin değilim) modeli şekil olarak beğeniyorum şuan ki fiyatları da benim için makul (duke 125 olmuş 104.xxx TL ) nasıl sorunlar yaşadınız servisle alakalı ne gibi şeyler yaşadınız şuan siz olsaydınız alır mıydınız alırsanız neden almazsanız neden o olmazsa da 500R yada 500F almayı düşünüyorum her a2 alan gibi koşa koşa r25 mt 25 almak istemiyorum benim için her zaman ne azsa o o kadar iyidir kısaca neler yaşadınız
110 bin altında 250 cc motor yok sanırım. Fiyatı uygun. 2022 TRK 502 ler geldi. Ama sanırım Euro5 olan yeni Leoncino' lar gelmeyecek. Satışta olanlar 19-20 modeller sanırım. Şuan 8 ilan var. İlan No 1032621439 bu bence iyi durumda. Büyük şehirlerde servis sorun değil. Ayrıca parça fiyatları pahalı geldi diyelim. Aç Aliexpress i bütün motoru yedek parça olarak sipariş edebilirsin. Öyle bir parça bolluğu var. Hem TRK502 hala gelmeye devam ediyor. Aynı bloğu kullandıkları için sıkıntı yaşamazsınız. Yine aynı blokta ki TRK502 İtalya' da 2 yıldır. Yılın en çok satan motosikleti. Bu liste de Africa Twin,MT07 ve 1250GS de var. Oradan hesap etmek lazım. Sorunlu bir motor olsa bu kadar talep görmez. Sesi de böyledir.
https://www.youtube.com/watch?v=pwZTn4t7Jd4
Daha önce anlattıklarıma ek olarak. Bu tarz motosikletlerin kolay satılmadığını söylemeliyim. Ducati Sixty2, Husqvarna
Svartpilen 401 de aynı şekildedir. Tasarımlarına bayılırsın.
Ama iş satmaya gelince beklersin. Şöyle düşün. Her gün yolda 10 tane MT07 görebilirsin. Ama belki haftada bir kez XSR700 görürsün. O da motosikletçilerin sık gittiği yada buluştuğu noktalarda olur.
Ben hayatımda başka hiç bir motosikletimi bu kadar sevmedim

Ama tercih meselesi. Yatırım kafasıyla alınacak aletler değiller. Aldığında 2-3 yıl tadını çıkarmalı ve sürmelisin. Satmak istediğin zaman da benimki niye japonlar gibi üstüne kar koymadı. Ya da niye ilanı haftada 2-3 kişi arıyor diye üzülmemelisin. Satış sonrası için Duke390 daha hızlı satılan daha popüler bir alet. Ama onunda blok ile ilgi sorun yaşadığı dönemler oldu.
Tamamen tercih ve keyif meselesi. Tavsiyem, şu alınır yada bu alınmaz diyen insanları çok ipleme. Düşün taşın. + ve - ' leri topla karar ver.
İyi sabahlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Bu arada bu paralara çıkılmışken CF Moto 700 CLX de alınabilir.
-Kawasaki Z650' nin 50 cc arttırılmış. Bloğu kullanılıyor.
-KYB süspansiyanlar.
-MT RS Cprsa Pirelli Lastikler.
-Continental çift kanallı ABS.
-Elektronik Gaz kolu 2 sürüş modu ve Cruise Control.
-Hafif ve Kıska Tasarımı.
Ben olsam düşünürdüm. Çoluk çocuk yapacağız diye araba aldık. Bekliyoruz.
Kredi bitsin de bizden yeniden motosiklete kavuşalım diye