- Konu Yazar
Merhabalar,
30 yasından sonra hayalini gerçeklestirenlerdenim. Ölümsüz olması için ilk gezime dair blog olusturmak istedim.
İşyerine motosikletle gitmek istiyorum, yol üzerinde tırstığım bir yokuş vardı, korkularımın üzerine gitmem gerekiyor deyip oraya sürdüm. Burası yokuş

Yokuş motosikletle araçtan daha rahat
Korku yenildi. Sonrasında hep gezmek istediğim Kemal SUNAL ve Perihan SAVAŞ'ın basrollerini paylastığı KERİZ filminin çekildiği köye gittim. Köyün girişindeki coğrafi oluşum farklı bir hava katıyor. Filmde de pek çok yerde bu kayalıkları görebilirsiniz. (Gücünkaya köyü)

Nihayet köyde Kemal SUNAL'ın oynadığı karakterin evine ulaşıyorum

bu da bendeniz, ürkek motorcu adayı :king:

Mihmandarım (aynamı söktü, yerine takamadım hala, biraz kızgınım kendisine :jocolor: yine de canı sağolsun ) pozu da çalıntı
[/url][/IMG]
İlk gezi yazısı kısa olur, aceminin gezisi kısadır çünki, hikaye keza...Ayrıca Metin fazla olunca ben bile baskasınınkini okurken sıkılıyorum :mrgreen:
Bu da Nevşehir yolundan Caanım AKSARAY manzarası.

Bakalım ilk denememde kıvırmış mıyım resim yüklemeyi :bounce:
manuel edit:Önizleme varmış resimleri o sayede düzelttim
r:
30 yasından sonra hayalini gerçeklestirenlerdenim. Ölümsüz olması için ilk gezime dair blog olusturmak istedim.
İşyerine motosikletle gitmek istiyorum, yol üzerinde tırstığım bir yokuş vardı, korkularımın üzerine gitmem gerekiyor deyip oraya sürdüm. Burası yokuş

Yokuş motosikletle araçtan daha rahat

Nihayet köyde Kemal SUNAL'ın oynadığı karakterin evine ulaşıyorum

bu da bendeniz, ürkek motorcu adayı :king:

Mihmandarım (aynamı söktü, yerine takamadım hala, biraz kızgınım kendisine :jocolor: yine de canı sağolsun ) pozu da çalıntı
İlk gezi yazısı kısa olur, aceminin gezisi kısadır çünki, hikaye keza...Ayrıca Metin fazla olunca ben bile baskasınınkini okurken sıkılıyorum :mrgreen:
Bu da Nevşehir yolundan Caanım AKSARAY manzarası.

Bakalım ilk denememde kıvırmış mıyım resim yüklemeyi :bounce:
manuel edit:Önizleme varmış resimleri o sayede düzelttim