Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Basınç ölçeri kaçırmak istemiyorum aliexpresste muadilleri bile daha pahalı.![]()
Kaça almıştınız?Ben Online marketten aldım 10 tl de kargo çıktı gönderirler inşallah.Bende bir tane varda.Onu alırkende bunda gözüm kalmıştı.
A101 e de benzer üzünler gelecek diye gördüm bir yerde.Michlen lastik basınç ölçer vardı orada dikkatimi çeken.
Kaça almıştınız?
interkom için arada kaldım o paraya değer mi müzik için kullanıcam sadece
Bu aletlerden bir arkadaş almıştı , pek verimli olmadığını söyledi , bilemiyorum. Supaplara takılıyor galiba, telsiz ile okuyucuya değerleri gönderiyor. Çevre şartlarından kolay etkilenebilir bir teknoloji gibi.lastik basınç ölçeri aldım işe gelirken önüme çıkanlardan baktım, 3. bimde kadıköy yeldeğirmeninde buldum, yeldeğirmeninindeki bime bakıcak varsa bakmasın![]()
ayarları yaptım şarj olunca takıp deneme yapıcam
Bu aletlerden bir arkadaş almıştı , pek verimli olmadığını söyledi , bilemiyorum. Supaplara takılıyor galiba, telsiz ile okuyucuya değerleri gönderiyor. Çevre şartlarından kolay etkilenebilir bir teknoloji gibi.
arkadaşımda başka bir marka var 2 senedir kullanıyor , aleti taktım siboplara 1-2 psi gibi bir sapma var gbi yada benim hava ölçerimdede sapma olabilir, çok büyük bir sapma olmadığından önemsiz , arka lastiğimde inme oluyor onu takip etmek için aldım , yoksa elzem bir ihtiyaç değil olsad olur olmasada olur gibi , uzun yolda ama iyi iş yapar lastik ani inmesine yada yava yavaş inip belirlediğiniz alt sınıra ulaşınca yada üst sınır ulaşınca uyarı veriyor bu özelliği de iyi iş yapar