Hayatımdaki en komik ve ilk motosiklet kazam

2 saat önce garajdan motosikleti çıkartıyordum. Birisi çıkışa parke koymuş. Tek bir parke taşı. Görmedim üstünden geçtim yanlışlıkla. Ön teker geçti fakat arka tekere geldiğinde yapıştım yere. 2-3 km/h hızla düşmüşümdür. Komik yanı, 20 bin kilometre kask ve ekipman giy ama 2 dakika motosikleti garajdan çıkarırken ekipmansız yere yapış. Gerçekten ironik. :mrgreen:

kötü olmuş bir şeyiniz yoksa bundan sonra bir daha yapmazsınız olur biter. sahiden ekipmansız garajdan çıkarmak da nedir çözemedim gitti.
neredeyse her avmnin otoparkından çıkarken en çok da motorları yüksek cc olanlar yapıyor bunu. avmnin otoparkından çıkana kadar koluna takıyorlar hava atacaklar kendilerince herhalde. dışarı çıkınca kasklarını takıyorlar :)

sizi buraya katmadım kesinlikle ama yine de takın gitsin ne olur ne olmaz. ben motora oturmadan ekipmanı giyiyorum :)

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Biz buna deniz aşıp çayda boğulmak diyoruz :D geçmiş olsun artık ustalık girdi say :D

Biz buna deniz aşıp çayda boğulmak diyoruz :D geçmiş olsun artık ustalık girdi say :D

:mrgreen: Arka lastiğe taş gelince muhtemelen kitlendi arka lastik. Daha doğrusu motor stop etti çünkü çalışma sesini duymadım düşerken. Tecrübe oldu. Kırık falan yok motosiklette sadece sinyal camı çatladı. :salut:

Motosikleti
D400
umarım sizde ve motorda bi sıkıntı yoktur.

Durdugunuz yerde düşseniz bile ters düşme sonucu kırık cıkık olabılıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 saat önce garajdan motosikleti çıkartıyordum. Birisi çıkışa parke koymuş. Tek bir parke taşı. Görmedim üstünden geçtim yanlışlıkla. Ön teker geçti fakat arka tekere geldiğinde yapıştım yere. 2-3 km/h hızla düşmüşümdür. Komik yanı, 20 bin kilometre kask ve ekipman giy ama 2 dakika motosikleti garajdan çıkarırken ekipmansız yere yapış. Gerçekten ironik. :mrgreen:

daha komik olan bir düşüşüm var. :)
evden çıktım iş yerine geldim.
motoru park ederken bir şey dikkatimi dağıttı. ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi.
yan ayağı açtığımı sandım. motoru açık olmayan yan ayağa bıraktım. motor da ben de yerde. :D

Motosikletimi ilk aldığım zamanlar öne yan ayaklığı kapatıp sonra motosiklete binmeye çalışmıştım. Tahmin edin ne oldu :)

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
ışıklarda beklerken kendimi yerde bulduğum aklıma geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar