Motosikletim yaklaşık 500 km oldu, rodaj süresi tamamlandıktan sonra ağırlıklı uzun yolda kullanacağım. Ancak hız konusundaki tespitlere katılamıyorum. Yaklaşık otuz yıldır büyük şehirlerde ve otoyollarda araç kullanırım, otomobil ile otoyollarda genellikle hızım 90 km /saattir. Benden kaynaklı hiç bir güvensiz durum oluşmadığı gibi bu güne kadar hiç trafik kazasıda yapmadım, hayatım boyunca yediğim trafik cezası ise iki tane park cezasıdır. Onlarıda meskun mahal olmayan, şehrin merkezinden uzak, tarla denebilecek bir yerde yazdılar. Motosiklette ise yaşadığım olumsuzluklardan kaynaklı, kendi adıma makul bulduğum hız 80/km saattir, sürüş güvenliğini süratle yakalamak yerine dikkatli trafik kontrolu, sabır ve iyi zamanlamayla sağlamaktan yanayım. Bu bakımdan 80 km saat maksimum hız yapan motosiklet benim için fazlasıyla yeterlidir, bunun üzerinde arayışları olanlar daha yüksek cc spor modellere bakmalılar, fakat kendi deneyimlerimle Türkiye özelinde tavsiye etmem, buna uygun trafik kültürü bulunmadığı gibi fiziki şartlarımızda halihazırda uygun değil. Yavaş olup yolun keyfini çıkarmak, sık sık mola vermek daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. İyi bayramlar, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim