Selam 1 nisan üyesi, şaka gibisin hakikaten.
Motosikletiyle, benzin almaya gitmiyor mu bu şahıslar? Petrol virüs dağıtım merkezi oluyor böylece. Bu sadece bir örnek, düşünün. Düşünmek hala bedava.
Gerçekten kapanarak koronavirüs'ü bitirebileceğine inanıyorsan tebrik ediyorum, düşünmek hala bedava. Tüm fabrikalar, iş yerleri çalışıyor. Sadece esnaf ve ev kadınları evde. Fazla düşünmekten çok yorulmadığın bir gün Altunizade metro istasyonuna uğra sabah sekiz ve akşam altıda. Arkadaşımın fabrikasında 200 kişi çalışıyor, aralarından biri korona çıkıyor hala fabrika tam gaz devam. Ama ben 5 kişilik dükkanı açamıyorum, riskmiş
Sen kapan bir üç dört ay daha, ama lütfen kendi kendine kapan. Beni sal, fikir de verme bana. Ben geçen sene aldığım nefese dikkat ediyordum, insanlar varken nefesimi tutasım geliyordu. Adamlar göt kadar sınıfta 42 kişiyle sınava girmeye zorladılar beni. 3 milyon öğrenci sınava girdi, önümüzdeki ayda 3.2 milyon öğrenci sınava girecek. Bak baya kapanıyoruz ha. 3 milyon da aile. 6 milyon kişi 3 saat ufacık alanlarda bekleyecek omuz omuza. Hiç bulaşmaz orada. Halkın gazını almak için verilen kapanmayı nasıl bu kadar benimsediniz bilmiyorum, bilimsel hiçbir dayanağı yok. Böyle bir kapanma da yok. Avrupa'daki kapanmalara bak bir ara.
Sen bir üç dört ay daha kapan, çevrendekileri de kapat. Reis turistleri ikna etmeye uğraşıyor gelsinler diye, Hindistan'dan Brezilya'dan virüs ithal edecek biz ''kapana kapana'' bitirirsek.
Bayılıyorum şu azıcık dahi sorgulayamadan insanlara düşünmeyi dikte eden zihinlere.
Son düzenleme: