mahalledeki psikopatlar

Çoğumuz vardiyalı işte Çalışıyoruz, yaklaşık 4 senedir aynı evde yaşamaktayım, saat 10 olunca mahallede kimse kalmaz ama tam evimin karşısında bir aile varki 5 tane çocuğu biri 27 yasinda diğeri 22 diğerleri 10 18 yaş aralığında , bu şahıslar gece 1 lere kadar evlerine gitmiyorlar, buna ben karışamam ama mahallede bağırarak sağ sola kosusturarak, yüksek sesle konuşup kahkaha atarak beni evimde uyutmuyorlar, mahalleli komple sikayetciler ama kimse birsey yapamıyor.

yaklaşık 1 sene önce iyice sinirlendim çıktım bağırdım eviniz yokmu girin evinize çoluk çocuk uyuyor dedim , demez olaydım adamlar birden ordu oldular 15 20 kişi toplandılar bana in asa kafanı kesicem senin filan tehditleri görseniz aklınız durur , eee bende tekim kimsem yok onu geçtim ağır ameliyatlar geçirdim kavgaya tutussam garanti iç kanamadan giderim, daha sonra bunlara mecburen silah gosterek cesaretiniz varsa kapım açık evime girin dedim olay böyle duruldu gitti

aradan 4 gün geçti sıfır olarak aldığım aracimin sol 2 kapısı içine göçmüş baltayla delinmiş şekilde gördüm 2 kapı kaskodan değiştirdim, kamera yok o yüzden tespitini yapamadık, bunlardır dedim polise ama kanıt yok dediler

bunları yazarken şuan bile öyle bir rahatsızlık veriyotlarki ne yapacağımı bilmiyorum, sokağa çıkma yasağı var bunlar sokakta

akıl verin arkadaşlar

Motosikleti
Tracer 7
Hocam şuan polisi arasan gelip cezai yaptırım uygulamayacaklar mı? Ben bu kısmı anlayamadım.

Hocam şuan polisi arasan gelip cezai yaptırım uygulamayacaklar mı? Ben bu kısmı anlayamadım.

Geçen gün aradım polisi , bana diyor adamlara şikayetçiyi söylememiz gerekir işlem yaparken dedi , bende abi başıma bela olurlar dedim oda tamam mahallede soyle bir geçeriz dedi sen sikayet etme dedi aradan 1 saat geçti siren çalarak mahallenin başına geldiler 5dk durup gittiler mahalleye bile girmediler, açıkçası sikayet etsem şikayetçiyi söyleyecekler bu Sefer al başına belayı

Ne yaparsan yap mantıklı kararlar vererek hareket et ani hareketler yapma. Evimin 2 üst katında dernek var bundan 3 yıl önce ramazan ayında malum dernekler kahveler sahura kadar açık bu yavsaklar sabaha kadar elini masaya vurarak kağıt oynuyorlar o zaman benim çocuk 1 yaşında masaya vurmasiyla oğlum korkarak sıçradı onu öyle görünce gözüm döndü defalarca adam gibi uyarmama rağmen sonuç alamadım silahı belime koyup derneği bastım ağzıma geleni saydım bunlar silahı daha görmediği için üzerime yürüdü o anda dernek sahibinin kafasına silahı dayadım bunlar korkup geri çekilince bende çekildim ama adamlar üzerime yürümeye devam etse eminim orada katil olacaktım aileme çocuğuma hasret kalacaktım Allah korudu bi delilik yapmadık o günden sonra yukarıdan çıt ses gelmiyor sahibi beni görünce yolunu değiştirir

Bir işe yaramaz gibi gözükse de denk geldiğinizde sakinliğinizi koruyarak konuşmaya çalışabilirsiniz.

Öncelikle öfkenize yenik düştüğünüzü, aranızda tatsızlık yaşanmış olsa da komşu olduğunuzu söyleyip anlayış beklediğinizi dile getirebilirsiniz :cherry: hiç işe yaramayacakmış gibi geliyor kulağa değil mi :) Üstü kapalı atışmaktan iyidir bence. Bunların sonu gelmez, sokağa girerken tedirgin olmaya başlarsınız sonra. Hiç gereği yok bence. Konuya özür dileyerek girip aranızdaki husumeti bitirmeye bakın derim.

nacizane tavsiyem polis şikayeti işe yarar mı bilmiyorum. eğer ki yaramıyorsa görmezden gelmektir.
keşke en başta yok saysaydın. tüm mahalle şikayetçi sadece sen değilsin. o kadar insan bilerek susuyor. bu karaktersizler çok rahat cana, mala zarar verirler senin olduğunu bilsinler yeter.
görmezden gel bundan sonra yapacak bir şey yok. varsa yazar biri. hukuk yönünde bir işe yarayacağını sanmıyorum. polis bir gelir iki gelir. yine işe yaramaz.

Motosikleti
Tracer 7
Geçen gün aradım polisi , bana diyor adamlara şikayetçiyi söylememiz gerekir işlem yaparken dedi , bende abi başıma bela olurlar dedim oda tamam mahallede soyle bir geçeriz dedi sen sikayet etme dedi aradan 1 saat geçti siren çalarak mahallenin başına geldiler 5dk durup gittiler mahalleye bile girmediler, açıkçası sikayet etsem şikayetçiyi söyleyecekler bu Sefer al başına belayı

Laftan anlayacak arkadaşlara benzemiyorlar. Deli deliyi görünce çomağını saklarmış derler ama siz de onların seviyesine inecek yapıda değilsiniz belli ki. Bu sebeple yapabileceğiniz tek legal şey ısrarla her dışarıda olduklarında polisi aramak olacaktır. En azından şikayet talebi oluşturmadan her seferinde mahalleden kendi tabirleriyle “ şöyle bir tur geçseler” bile caydırıcı olur bu kişilere. Apartman olarak bir toplantı yapıp bir çözüme ulaşmaya çalışsanız? Birlikten kuvvet doğar neticede.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
En kısa zamanda taşının.
Taşınıp uzaklaşmanın alternatifi katil olmak. Katil olup hayatınızı karartmanıza değmez.

En kısa zamanda taşının.
Taşınıp uzaklaşmanın alternatifi katil olmak. Katil olup hayatınızı karartmanıza değmez.

Bende bunu yazmaya gelmiştim. Tekim yazmışsın zaten seni orada tutan birşey yoksa tası tarağı topla git.
Bu tür insanlar laftan anlamaz. Sadece kendileri gibi biriysen o tür tiplerle anlaşabilirsin. on beşini birden dayaktan haşat etsen ondan da anlamazlar. Zaten o noktaya gelecek olursan eve giriş esnasında kapının kilidini açarken arkanı dönemeyecek hale gelirsin. Hep aranızda bir husumet olur. Arkanı kollamak zorunda kalırsın. Kendini kafa olarak yıprattığına değmez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatta anlam veremediğim şeylerden biri başkasını rahatsız etmek ne anlıyorlar milletin huzurunu kaçırmaktan, belki yarın ölüp gidiceksin ne bu havalar bırak insanlar rahat olsun. Ama gelelimki imtihan dünyasındayız en güzel he diyip geçmek veya orayı terk etmek kimsenin en ufak mükafatı ceza veya ödül verilmeden yolcu edilmez bırakın Allah’a havale edin ya bu dünyada ya ahiretde sonuçlarını alıcaklardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu işin bir çözümü yok maalesef. Aikido bilmeme, kibar konuşmama, kavgalardan uzak durmama rağmen bulunduğum yer yüzünden çok fazla kavga etmek zorunda kaldım. Bunu yapanlar da çoğunlukla aşağı mahalle delikanlısı olup sopayla, bıçakla saldırıp dayak yiyince uslanmaz olup toplu halde saldırıyor. Durumunuzu bilmesem de daha nezih ve düzgün bir yere taşınmanızı öneririm.

Oturulan muhit çok önemli maalesef. Sürekli diken üstünde olmamak İçin evinizi imkanlarınızın el verdiğince en iyi semtten seçmelisiniz. Eşiniz, çocuğunuz, akraba, arkadaş kısaca herkesin iyiliği için ve sizin içinizin rahat etmesi için bu bir gereklilik. Tabii düzgün muhitte de manyak çok biraz entel dantel oluyorlar ama manyak yine manyak herkes kendince manyak zaten artık. Fakat cehalet denilen şey ile istediğiniz kadar savaşın yenemezsiniz o yüzden uğraşmayın. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır demiş atalarımız o hesap.

Bekçiler nerede görev yapıyorlar

Kahvede çay, büfede tost yiyorlardır, işleri güçleri mi var sanki . Geçen sene metrodan çıktım adamın biri kadının üstüne yürüyor itip kakıyor, bağırış çağırış gırla. Adama dur etme derken iki üç hırpaladım. 3 5 arkadaş daha geldi metrodan çıkan onlar da el attılar olay sakinleşti gideceğiz. 50 metre ileride gecenin kartalları, dark knight, karanlığın efendileri bekçi kardeşlerimiz oturmuş sohbet muhabbet ediyorlar. Keşke bana her ay ekstra 6000 lira verseler. Gördüğüm her sıkıntılı tipe kimlik sorar, ihtiyaç duyduğumu da keyifle döverim, resmi olur en azından.

Son düzenleme:
Ben sokakta arabam dururken evimde sakin kafa duramayacaksam, göz göze gelince veya onları görünce gerilip rahatsızlık yaşayacaksam kusura bakmayın ama başlarım öyle eve de sokağı da. Taşının hocam varsın masraf olsun varsın zaman kaybettirsin. İstanbuldaysanız eğer sitelerin kiralarıyla sokak arası evlerin kiraları artık neredeyse bir oldu. Özellikle beylikdüzü taraflarındaysanız kiralar daha da uygun. Varsın cebinizden gitsin böyle hayat yaşanmaz.

Bazen bela istemesen de geliyor. Arkadaslar gerekeni soylemis, ev seninse ver 10 suriyeliye kiraya biraz da onlar ugrassin, yok ev kiraysa tasin gitsin. Izmirde yasadigim donemde 1 sene les bir mahallede yasadim , o gunden sonra ev tutacagim zaman once muhit , sonra kirasi, sonra ulasim sekline cevirdim. Biraz uzakta otur, yol cekilir ama bu cekilmez .

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
2 bin lira masraf yapar o evden kaçarım hocam. En azından tadım tuzum yerinde olur. Sırf bu konulardan çekinmem nedeniyle Antalyada sakin ve nezih muhitte + 300 lira kira vererek ve merkeze 10 km uzakta oturuyorum. Ama sıfır sıkıntı. Komşular o biçim, herkes birbirinin derdinden anlıyor hoş karşılıyor. Demem o ki oturacağınız yeri değiştirdin, azıcık fazla para verin kafanız rahat olsun.

Motosikleti
Mondial Vulture 125

Yanlış bilgi vermiş olmayayım fakat arkadaşım daha dün yanımda şikayet etti kapısının önündekileri, sivil ekip geldi cezayı yazdı gitti. Hiçbir şekilde ad soyad söyleme konusu falan açılmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

Bütün yorumları okudum gerçekten herkesin dediği gibi en mantıklı olan şey taşınmak; polisi ara ara nereye kadar, göz dağı vermek nereye kadar, bir gün sizi bir şekilde yakalarlar Allah muhafaza. İmkanınız varsa taşının en azından kafanız rahat olur bir daha da o id sürüsünü görmenize gerek kalmaz. Geçmiş olsun size ayrıca çok zor bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar