Suzuki Suzuki GSF Bandit 600/650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
selam arkadaşlar... motorum satılıktır...16.000 TL...

2006 model... ABS li... çalışmayan hiç bir aksamı yok... ayrıca performans eksoz da var... ixil marka...
105.000 km sine göre kondisyonu gayet iyi durumda.....
zamanı gelince değişmesi gereken ne varsa değiştirdim...
bi 100.000 km daha devirir...
şuan motorun tek masrafı , sağ sinyal camı kırık...
onun haricinde hiç ama hiç bir masrafı yok...
gelecek seneye kadar hiç bir masraf, bakım vs istemez...
şuan KKTC deyim... kurban bayramında ANKARA da olacağım... yada Mersinden Ankaraya gidene kadar yol üstünde de görüşülür...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sene 2021

merhaba arkadaslar sene 2021 oldu malum yasananlar falan yaza dogru bir bandit almayi dusunuyorum sizde yanlis yaparmiyim 1 det GSF BANDIT S 2003 MODEL
km:65000
2ci si ise GSF 600 BANDIT 1997 model km 95 bin de fiyatlari normal dene bilirmi bilmiyorum

23 bin biri
24.500 biri

Sorum kiyaslama degil bu zamanda aetik bu yaslardaki motorlarin her hangi bir ariza yada rektefe zamanin da parca tutarmi ve kronik bir sorun ve periyodik bakim agir bakim gibi maliyetli olurmu siz degerlei arkadaslarima ve abilerime soruyorum tekeriniz duz bassin saglikli kovit siz gunler dilerimmm

merhaba arkadaslar sene 2021 oldu malum yasananlar falan yaza dogru bir bandit almayi dusunuyorum sizde yanlis yaparmiyim 1 det GSF BANDIT S 2003 MODEL
km:65000
2ci si ise GSF 600 BANDIT 1997 model km 95 bin de fiyatlari normal dene bilirmi bilmiyorum

23 bin biri
24.500 biri

Sorum kiyaslama degil bu zamanda aetik bu yaslardaki motorlarin her hangi bir ariza yada rektefe zamanin da parca tutarmi ve kronik bir sorun ve periyodik bakim agir bakim gibi maliyetli olurmu siz degerlei arkadaslarima ve abilerime soruyorum tekeriniz duz bassin saglikli kovit siz gunler dilerimmm

Bir rektefe durumunda duruma göre 10 bin lira üstü olabilir. Böyle motor alınacaksa kenarda para olmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir rektefe durumunda duruma göre 10 bin lira üstü olabilir. Böyle motor alınacaksa kenarda para olmalı.

Tesekkurler usta dedigin gibi kenarda o kadar bir birikmisimiz yok cok zor tesekkur ederim nacizane yorumun icin..

Uzun zamandır kimse girmemiş buralara yıl olmuş 2025 biz yeni sahibi olabildik. şükürler olsun diyelim ve buraya k7 bi gri bandit bırakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar