Hocam seni izleseydim kesin ilk bulduğum 696 yı alırdım, fakat iyi ki izlememişim daha iyisi nasip oldu şans tabii![]()
daha iyi olmuş sevindim eğer daha iyiden kastın sf 848 se cillop olmuş hatta
Hocam seni izleseydim kesin ilk bulduğum 696 yı alırdım, fakat iyi ki izlememişim daha iyisi nasip oldu şans tabii![]()
Bunun hakkında araştırmamıştım hiç, tek cümleyle buldum bilgiyi. Şimdi durum şöyleymiş tam olarak:
Ön diskte diskin içinde bir siyah disk daha görürseniz ABS var.
http://www.imgim.com/1349incim5221531.jpg
......
kaynak: https://www.ducatimonster.org/threads/is-my-696-abs.211102/
Yanlışlık olmasın diye belirtmek istedim; Verdiğiniz fotodaki motorda abs yok görünüyor. Zira abs okuyucu disk yok orada. Alıntı yaptığınız kaynakta da orjinalde 2 foto varmış ancak biri (çıkarımıma
göre abs li olan) görüntülenemiyor. Oradaki tam açıklama : "Ön diskte diskin içinde KARE BOŞLUKLAR OLAN bir disk daha var ise abs'li" şeklinde yapılmış. O bahsedilen " içinde kare boşluklar olan disk" ise zaten abs okuyucu diski. Herhangi bir abs'li motorun özellikle ön diskine bakıldığında ya da google'da " motorcycle abs rotor " diye arama yapıldığında ilgili disk ve farklı modelleri karşınıza çıkacaktır.
Teşekkür ederim düzelttiğin için.
Arkadaşlar 2010 model ABS'li monster ile aranıza katıldım. Söylenildği gibi bir çift tank pad gerekiyor öne doğru kayıyorum çünkü. Siz nereden aldınız ne kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim. Önerebileceğiniz başka aksesuar varsa da dinlerim.
Teşekkür ederim düzelttiğin için.
Arkadaşlar 2010 model ABS'li monster ile aranıza katıldım. Söylenildği gibi bir çift tank pad gerekiyor öne doğru kayıyorum çünkü. Siz nereden aldınız ne kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim. Önerebileceğiniz başka aksesuar varsa da dinlerim.
Moruklar vites kolunu kırdım da elinde parça olan var mı? Yoksa Çin yolları gözüktü![]()
Moruklar vites kolunu kırdım da elinde parça olan var mı? Yoksa Çin yolları gözüktü![]()
Geçmiş olsun, kaza bela mı oldu? Kaynaklanmayacak bir şekilde mi durumu?
Korlasa da bir sorun bence belki biraz daha hızlı ve uyguna gelebilir, güzel bir kaynak yapılırsa sıkıntısız olur bence.
Kaynakla düzeltirsiniz zor birşey değil, sağlamda olur. Kırılan parça durmuyorsa o iş biraz sıkıntı olabilir siz bir tornacıya verin parçayı çizimini yapsin tarif edin yada benzer bi motosikletten ölçüleri alın tezgahta yapabilir aynısını.

yatan motorda genelde yağ ve akü öldüyse akü değişir devam edilir.200km gitmiş yağı değişitirin devam edin derim lastiklerede bakın ama biraz eskiyse sıkıntı olabilir
Lastikler de bu bakımda değişmiş. Aldığımda üstünde şeritleri duruyordu. Pek iyi bir lastik olduğunu söyleyemem ama şimdilik idare eder gibi. En azından yaz aylarına kadar.
Lastikler de bu bakımda değişmiş. Aldığımda üstünde şeritleri duruyordu. Pek iyi bir lastik olduğunu söyleyemem ama şimdilik idare eder gibi. En azından yaz aylarına kadar.
Spor lastik değil mi? Asıl yaz aylarında verim alırsınız o lastikten![]()
Spor lastik değil mi? Asıl yaz aylarında verim alırsınız o lastikten![]()