2007 Honda CBR125R Makyajlandı.

farlar mükemmel olmuş, göstergeler de baya bi şekilli :queen:

ama keşke REPSOL rengide olsaydı :salut: :salut: :salut:

ayrıca şu makinenin ön tarafına yerleştirilen metalik parça dikkatimi çekti.
bildiğim kadarıyla 2006 modellerin ön kısmında böyle bi parça yok yada ben göremedim.
acaba aramızda bu parçanın ne olduğunu bilen varmı ?

050hondacbr125rrd8.jpg

farlar mükemmel olmuş, göstergeler de baya bi şekilli :queen: ama keşke REPSOL rengide olsaydı :salut: :salut: :salut:

ayrıca şu makinenin ön tarafına yerleştirilen metalik parça dikkatimi çekti.
acaba aramızda bu parçanın ne olduğunu bilen varmı ?

my.php

korna değil mi o?

Abi Böyle Bir şey Varmi Gerçekten Bu Kadar Mi Yakişir Yani:) Hala Inamiyorum Bu Kadar Olur Yanibir şey Diyemiyorum ***** Ben Den Beş Yildiz

abi siyahına aşık oldum..kas yapmış makina...ismini bile koydum..hadi dua edin versinler şu krediyi...

abi hersey muhtesem tam bir HONDA geleneğini yansıtıyor fakat sinyaller(özellikle arka sinyaller) pek yakışmamıs fireblade'in üzerine mz 251 sinyalli gibi durmus herkese güvenli ve ennn önemliside hızlı günler diliyorum............

beyler gerçekten bu makina enjeksiyon lumu?? bilen biri varsa açıklasın yaw. ne zman tr de olcak bu makina???

yaa abicim cbr125 hastasıyım zaten bide bu yeni halini gördüm içim gitti yaaa hakikaten honda yapacağını yine yapmıs bravoo

bu motor enjeksiyonlu ise ne derlerse desinler bu sınıfta devrim yapmış olur honda , pek te ucuz olacağını sanmam ayrıca beygir gücü biraz daha yükseltilmiş ve süratlendirilmiş gibi duruyor makine. Piyasayı karıştırdı yine honda :mrgreen:

evet bu sene honda baya iyi çıkış yaptı yeni hornet yeni cbr600 yeni cbr 125 derken ortalığı çok karıştırıcak bu sene

arkadaşlar sizce ne zman gelir türkiyeye varmı bi fikri olan? kasımın 20 sinde alıyodum makinayı şimdi bu kafamı karıştırdı ve beklesem mi die düşünüyorum?sizce naapmalıyım? içim bulandı yaa :silent:

:pale: fuuuuuuuuut fuuuuuuuu ofbe şu makinadaki güzelliğe bak:p bence bu makina biraz daha geliştirlmiş ama 1-2 yıla kadar fiyatı düşer sanırım:silent:

aprilia dada 125cc liğinde 200 kadran var... bu tip motorları zorla ve elinde patlasın...
eğer doğru kullanırsan çok mükemmel.. ah boyum biraz kısa olsaydı da alsaydım.. 1,80 olunca üzerinde devasa durup motor altında biseklet gibi kalıyo...:queen:

repsolcu
dostum bariz korna yaww. bu kadar mı belli olur.. niye gizlememişler... allahallah...

Son düzenleme:
Bravo diyorum fiyatı abartmazlarsa nie alınmasın...fiyat hakkında herhangi birşey varmı arkadaşlar?

aprilia dada 125cc liğinde 200 kadran var... bu tip motorları zorla ve elinde patlasın...
Aprilia RS125'te CBR125'te zorlama ile patlamaz. Her ikiside 125ccye göre yüksek performanslı olup 10000li devirlerde ancak çekiş sağlamakta haliyle zorlanması için yapılmış motorlardır. Yani bu motorları zorlayarak kullanmak normali zaten. CBF150 düşük devirlerdede çekerken (şehir içi motoru) CBR125 düşük devirlerde yürümüyor ama yüksek devirde iyi çekiyor (yarış motoru). Kullanım tarzı zaten zorlayarak.
Aprilia 2 zamanlı yanlız. Aprilia RS125 200e yakın süratlere çıkıyor. O yüzden CBR125 ile karşılaştırılması doğru değil. Yani CBR125'e 200 gösterge koymaları saçma, ama aprilia için normal. Aprilia 4 zamanlı ve yüksek performanslı 250 cc motorla karşılaştırılabilir ancak. Aprilia RS125te 125cc, CBR125te 125cc ama Aprilia Honda'nın 2 katından daha güçlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar