- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi benim bildiğim mahallemizde karakol yok ama esnaflar ile neredeyse tanınmışlığım vardır 10-15 senedir mahalledeyim çok şükür olsun mahallem biraz olaylıdır ama olsun sıkıntı çıkmıyor ana anadolun sahibiyim desem çoğu kişi bilir zatenEyvallah gözümsün. Ama sana bir tavsiye bir gün yaptır 2 kilo tatlı git mahalle karakoluna tanıt kendini, bir çaylarını iç hallerini hatırlarını sor. Sadece polisin değil senin için çalışan herkese, temizlik görevline, postacıya. Ben gençken çok asilik ettim, babam hep evden kovardı. Bende yazın idare ederdim ama kışın baktım olacak gibi değil; girdim karakoldan içeri. Dediler hayırdır. Dedim durum bu ben nezarette yatsam bi gece olur mu? dedim. Dediler gel bakalım. O gün bu gündür. Mahalledeki görevlilerin hepsini tanımaya çalışırım.(Bu arada peder'e haber salmışlar meğerse)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Abi bizim polislerimiz cidden sakin yurt dışına kıyasla neredeyse rastlamadım türk polisinin silah kulandığınıBu konu Türkiye ile alakalı olan bir konu olsaydı bir sürü yurtdışında yaşayan üye gelir yorum yapardı ancak yurtdışı ile alakalı oldugu için yorum yapmak istemiyorlar. Türkiye düşmanlıgı da bu kadar olur yani pes.
--
ANladıgım kadarıyla bizimkiler polisten kactıgında polis silah çekse herkes olay cıkartıyor, polisten kacmak normal gibi davranıyor.
Sanırım Yurtdısında herhangi bir kural ihlali yapıldıgında polisin dur ihtarı ciddiye alınması gereken birşey.
Farkındaysanız amerikada polis şiddeti olaylarında polislerin şiddet uyguladıgı insanlar karşılık bile vermemeye calısıyor.