Yakıt

Motosikleti
Yok
ustadım franchise olmasını komik bulmadım, yakıt kalitesinin rezilliğine bu açıklamayı yapmaları komik:)

Anliyorum, ben de sunu anlatmaya calisayim :)

Akaryakit firmalari kendi istasyonlarini surekli izliyorlar telemetri ile. Tanklarda ne kadar yakit kalmis, nereye aktarilmis, hangi aracla geliyor, ne zaman bosaltilacak vs hepsini planliyorlar. Kendi mulkiyeti olmayan istasyonlarda bu izleme sistemleri vs gec kuruluyor genelde. Yakit temizligini filan duzgun izlemiyor olabilirler franchise olan isletmelerde.

Anliyorum, ben de sunu anlatmaya calisayim :)

Akaryakit firmalari kendi istasyonlarini surekli izliyorlar telemetri ile. Tanklarda ne kadar yakit kalmis, nereye aktarilmis, hangi aracla geliyor, ne zaman bosaltilacak vs hepsini planliyorlar. Kendi mulkiyeti olmayan istasyonlarda bu izleme sistemleri vs gec kuruluyor genelde. Yakit temizligini filan duzgun izlemiyor olabilirler franchise olan isletmelerde.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler:)

Demekki opet firması franchise istasyonlarının denetimini yapmıyor açık ve net.

Türkiyenin en çok yakıt satan 2. şirketi olan opet, isim hakkını verdiği istasyonun denetimini yapmıyor, istasyonun sattıgı yakıttan dolayı birçok araç enjektor arızası yasıyor. vatandaş şikayet ediyor, adamlar dalga geçer gibi orası bizim genel merkeze baglı değil bilemiyorum diyor. neresınden tutsam elimde kalıyor bu durum:)

onçün opet benim için tuvalettır şu saatten sonra net:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar