Ben ATP nin düşüncelerine pek katılmam.
Açıkcası ticaret yaptıgı için mi candaş yoksa gerçeten inanarak mı candaş onu da bilmiyorum şahsen tanımam ..Ama yazdıkları olsun tutumu davranışları olsun candaşlıgı dışında ben sıkıntılı bir şeyini görmedim gayet düzgün mantıklı ....
Burada benim de ziyaretine gitiğim esnaflar var birisi geldi mi genelde onlarda candaş davranıyor ama samimi az kişinin oldugu ortam oldu mu verip veriştiriyorlar....
https://www.youtube.com/watch?v=tqmAoZCS4V8
Sordugum da ise eleştirdin mi bir can daşa denk gelir isen hemen maliye polis vs başına gelir mutlaka ot kökten olsun olmasın ceza yersin diyorlar.. ATP bunun için candaşlık yapıyor ise açıkcası bir şey de diyemiyorsun ..Durum bu halde....
Ben yaptıgı işte kendisi takdir ediyorum umarım işini geliştirir, daha güzel hizmetlerde bulunur... Türk girişimcisine destek olmak lazım...
Boş boş oturmuyor vatana milte faydalı bir şeyler yapıyor ..
Hiç değil ise üretiyor..Üreten her kişiye düşüncesi fikri ne olur ise olsun destek olmak takdir etmek lazım... Ben şahsım adına fikirleri ile %180 derece ters olmama ragmen üretmesi bir şey ler yapmasından dolayı ,teşekkür ve takdir ediyorum.