Globescout ve Adventurer benim bildiklerim
Onlar da fiyat olarak çok yüksek. 1000-1200 bandında bir şeyler bakıyorum.
Sanki Gucci den çanta alıyoruz, 3.000 e alüminyum çanta nedir.
Lafı açılmışken, alüminyum çantaların esprisi nedir acaba? Ben anlayamadım pek...
Arazide motor devrilirse kırılmaz yamulur içindekiler saçılmaz o açıdan mı tercih ediliyor?
Şahsen şeklen biraz kullanışsız buluyorum.
Dominar'da da biraz garip durur sanki?

Hayatınızda kaç tane aluminyum çanta ürettiniz? Aluminyumun özellik ve nitelikleri hakkında bilginiz nedir? Aluminyumun kilosu kaça?
Bu ve bunun gibi 12323536347215126 tane soru ile saçmaladığınızın farkına varmanızı sağlarım.
Yamaha'ya gidip 40-50 bine 250 lik motor nedir diye veryansın ettiniz mi mesela?
Tek tek atarlı cevabınıza cevap vereyim:
X Max 250 kullanıyorum, çantaya ihtiyacım yok,
Alüminyum özellik ve nitelikleri hakkında bilgim var, isterseniz size kompozisyon bile yazarım,
Alüminyumun kilosu: 15-20 tl arası,
Bir daha da bana 12323536347215126 tane saçma cevap vermezseniz memnun olurum,
Sadece Yamahaya değil Hondaya da gidip çayımı içerken veryansın edip içlerinden bile geçiyorum,
Selametle.
Alüminyum'un kilosu 15-20TL, arge ürge yatırım bedava, işçiler öpücükle çalışıyor vs vs... Mal da zaten sürümden kazanılan bir mal, millet kapıda sırada, 5 ay sonrasına gün veriyorlar...
Yapmayın öyle...
Alüminyum özellik ve nitelikleri hakkında bilgim var, isterseniz size kompozisyon bile yazarım,
Sadece Yamahaya değil Hondaya da gidip çayımı içerken veryansın edip içlerinden bile geçiyorum,
Selametle.
Globescout’un kullandığı malzeme mağnezyum alaşımlı bir alüminyum o yüzden hiç sanmıyorum kilosu 15-20tl olsun, 500tl ye de alüminyum çanta satan var ama onların bir sürü isim yapmış markanın arasından sıyrılıp Amerika’da en iyi çanta seçilme ihtimalleri sıfır.
https://www.youtube.com/watch?v=TeVsxAqhqrY
Selametle.