asperox sarı güç harbiden işe yarıyor.

Gaz yağı da aynı işi görüyor. İleride kullanmaya bağlı jant renk solması boya atması vs sorunlar olabilir. Gaz yağı işimi görüyor hemde güvenli. Gereksiz. Ha zift falan sıkıntılı bir takım şeyler çıkarılacaksa 1 kereye mahsus kullanılır tabi.

Gaz yağı da aynı işi görüyor. İleride kullanmaya bağlı jant renk solması boya atması vs sorunlar olabilir. Gaz yağı işimi görüyor hemde güvenli. Gereksiz. Ha zift falan sıkıntılı bir takım şeyler çıkarılacaksa 1 kereye mahsus kullanılır tabi.

Gaz yağı kullanan biri olarak daha etkili olduğunu söyleyeyim, ayrıca o uzun süre geçmeyen kötü koku yerine limon kokuluuu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ben de almayı düşünüyordum, videoyu atlayarak izledikten sonra vazgeçtim.

Ben size bu ürün işe yaramıyor diyemeyeceğim ustam kullanıyor ve çok memnun.

Ancak ben size ATAS marka Vinet çok amaçlı temizleyiciyi önerebilirim. Yıllardır 5-10 lt lik bidon olarak alırım. Bu tarz köpük atabilen şişelere doldurup kullanırım. Kirli yüzeylerde 1/5 normal kullanım 1/10 ila 1/20 oranında su ile çoğaltılır. Amman saf kullanmayın uyarayım... Eskiden aspriksiksos mu vardı bea der uzarım...

vinet.jpg

https://atasturkiye.com/urun/vinet-detayli-temizlik-deterjani-5-kg/

Not: Vinet'i arabamın boyalı yüzeyinde, motosikletimin zincirinde ve her yerinde, evde mutfakta fırın etrafı yağları çözmede yani aklınıza gelebilecek hemen her yerde kullandım. Ancak krom için başka temizleyiciler kullanıyorum...

Video ile alakalı:
Motosikletleri kuruduktan sonra ve bezleri de kuruladıktan sonra bir görmek isterim. Önemli olan ıslanmış kirleri bez ile silmek olsa zaten basınçlı su ile yıkar ve silerdik.

Vinet'i köpüklü hale getirip sıktıktan sonra (motor soğukken) bir müddet beklemekte fayda vardır. İyi gelir güzel yapar.

Son düzenleme:
2G351y.jpg
[/url][/IMG]

PVmzqn.jpg
[/url][/IMG]

y3r6Jt.jpg
[/url][/IMG]

İlk halini çekemedim ama gerçekten kirliydi üstelik üzerinde çimento tozları vardı. İlk kullanımda pek verim alamadım 5 dakika sonra tekrar denedim. İş çıkışı kuruduktan sonra tekrar bakıp resim ekleyeceğim. Bu arada uygulamayı yarım yamalak yaptım fazla vaktim olmadığı için.

Durduk yere merak edip aldım bu sarı zamazingoyu, hatta yarın gaz yağı ile bu sarı naneyi deneyeceğim, bakalım kim galip çıkacak .. belki video çekerim sanırım karşılaştırması henüz yok ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Gözler yaşlı, Hippi Sarışın Çocuk v.s. Afili Delikanlı

arkadaşlar üzerini çok iyi okuyun !! olmayacak yerlerde denemeyin canınızı sonra sıkmayın.ben sadeceee sarı jantlarım için aldım başka hiç bir noktasında denemeyi düşünmüyorum.9 tl ye aşırı başarılı tertemiz yaptı ovalama vs güç harcamadım bile.boyasınıda kaldırmadı kaldırmıyor ''cilalı yüzey için''

Gazyağı da iyidir fakat kokusu berbat. Bu sarı pipinin kokusu iyi. Leke çıkarma gücü gazyağı kadar etkili.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Durduk yere merak edip aldım bu sarı zamazingoyu, hatta yarın gaz yağı ile bu sarı naneyi deneyeceğim, bakalım kim galip çıkacak .. belki video çekerim sanırım karşılaştırması henüz yok ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Gözler yaşlı, Hippi Sarışın Çocuk v.s. Afili Delikanlı

http://www.youtube.com/watch?v=F7D14JoAJ7s

Gökhan hocam o nasıl bir paddock standdır öyle? :)

Ben size bu ürün işe yaramıyor diyemeyeceğim ustam kullanıyor ve çok memnun.

Ancak ben size ATAS marka Vinet çok amaçlı temizleyiciyi önerebilirim. Yıllardır 5-10 lt lik bidon olarak alırım. Bu tarz köpük atabilen şişelere doldurup kullanırım. Kirli yüzeylerde 1/5 normal kullanım 1/10 ila 1/20 oranında su ile çoğaltılır. Amman saf kullanmayın uyarayım... Eskiden aspriksiksos mu vardı bea der uzarım...

https://atasturkiye.com/wp-content/uploads/2020/04/vinet.jpg

https://atasturkiye.com/urun/vinet-detayli-temizlik-deterjani-5-kg/

Not: Vinet'i arabamın boyalı yüzeyinde, motosikletimin zincirinde ve her yerinde, evde mutfakta fırın etrafı yağları çözmede yani aklınıza gelebilecek hemen her yerde kullandım. Ancak krom için başka temizleyiciler kullanıyorum...

Video ile alakalı:
Motosikletleri kuruduktan sonra ve bezleri de kuruladıktan sonra bir görmek isterim. Önemli olan ıslanmış kirleri bez ile silmek olsa zaten basınçlı su ile yıkar ve silerdik.

Vinet'i köpüklü hale getirip sıktıktan sonra (motor soğukken) bir müddet beklemekte fayda vardır. İyi gelir güzel yapar.

Ama bunu reklamı yok... cıks olmaz ::stupid:: Kullanılmaz bu. İyi olsa reklamı olurdu di mi :p

El yapımı Converstand hocam 😂

(tommygun alıntı yapamadım sonra da düzeltemedim idare et çekiçli adam 🔨)

Bu sarı zıkkımı egzozumu temizlemek için kullansam ne olur var mı deneyen. Bugün markette gördüm aldım ama nerelere kullanacagımı bilmiyorum yardımcı oluverin bari :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar