Marka tellalligi yapiyor gibi olmayayim ama jantin boyasi atti suraya zarar verdi gibi sikayetlerin psikolojik oldugunu dusunuyorum cunku MSDS'ini okumadim ama iddia edilen maddeler dogruysa bu sari boku motorun neresine sikarsaniz sikin zarar vermesi imkansiza yakin.
- Bio parçalanabilir bitkisel kaynaklı yüzey aktifler
- Paraben, Solvent, Ağartıcı içermez
- Cilt ile uyumlu
- Çevreci
- Kolay durulanabilen
- Limon özütü teknolojisi ile temizleme gücü
Anladigim kadariyla AOX(yuzeye tutunan zararli organik bilesenler) ve fosfat icermedigi icin guvenle asagi yukari her yerde kullanilabilir. Kisacasi soyle diyelim, cildinize zarar vermeyen sey motorunuza zarar veremez.
Eger urunu kullanip leke cikarma ozelligini begendiyseniz tepe tepe kullanin bir sey olmaz. Ben yukaridaki maddeleri gercekten ihtiva ettigine emin oldugum Wurth urunlerini(fahis pahalidir) kullaniyordum Overdose'da musterilerimizin motorlarini yikamak icin. 100 derece motora sikardik tertemiz ederdi cunku dedigim gibi AOX ve fosfat icermiyor.
Hele ki 9 liraya 10 liraya bulmussunuz, mumkunse koli koli alin kullanin o zikkimi
- Bio parçalanabilir bitkisel kaynaklı yüzey aktifler
- Paraben, Solvent, Ağartıcı içermez
- Cilt ile uyumlu
- Çevreci
- Kolay durulanabilen
- Limon özütü teknolojisi ile temizleme gücü
Anladigim kadariyla AOX(yuzeye tutunan zararli organik bilesenler) ve fosfat icermedigi icin guvenle asagi yukari her yerde kullanilabilir. Kisacasi soyle diyelim, cildinize zarar vermeyen sey motorunuza zarar veremez.
Eger urunu kullanip leke cikarma ozelligini begendiyseniz tepe tepe kullanin bir sey olmaz. Ben yukaridaki maddeleri gercekten ihtiva ettigine emin oldugum Wurth urunlerini(fahis pahalidir) kullaniyordum Overdose'da musterilerimizin motorlarini yikamak icin. 100 derece motora sikardik tertemiz ederdi cunku dedigim gibi AOX ve fosfat icermiyor.
Hele ki 9 liraya 10 liraya bulmussunuz, mumkunse koli koli alin kullanin o zikkimi
Son düzenleme: