Motor fiyatlarını boşverin şu korkunç manzaraya bakın.

Biz motor fiyatlarını tartışaduralim, adamlar sıvı yağa alarm takmışlar :)

Bu ne layn?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alarm biraz abartı olmuş. Tamam, fiyat artık kallavi olabilir de adam koskoca yağ şişesini bir tarafına mı sokup marketten kaçacak?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bu tür uygulamalar yaygın. Fakat, bu biraz abartı olmuş.

Bence sakızda bile olmalı. Duyduğum bazı kişiler büyük marketlere girip çantaya eşyaları koyup gidiyorlarmış. Hırsızlık hırsızlıktır.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Eski Türkiye'nin yeni insanlarına yakışır bir uygulama olmuş.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
çalınmasın diye alarm takmışlar ne var ki bunda? neyse, ciddiye almayın şaka yapıyorum, vah güzel ülkem vah, bebek mamalarına da alarm taksalar bari, işsiz güçsüz babalar marketlerden bebek maması çalmaya başlamış..

söylerken bile içim burkuldu, ne yapalım, dönüm noktaları hep sancılı olmuştur, insanların kafalarına bu şekilde bir şeyler dank edecek ki değişim olsun.

ne diyorduk; fakirlik allahtandır, zorumuza da gitmiyor, allah cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
bana abartı geldi acıkcası.

Daha kucuk şeylere takıldıgını görmüştüm de adam 5 kiloluk bidonu neresine sokacak acaba.

5 lt yağ 70 tl olmus, saka gibi. önceden patates kızartmaı istediğimde evde yapayım daha ucuz diyordum ulan simdi 1 patates kızartmasını evde yapmak 30 tl .

bu arada biz bunları yaşarken aklıma aşağıdaki calısansız mağaza geldi.

1:50 den sonra izleyebilirsiniz özet için.

Yalniz bu tür önlemler bizim millete sökmez, bidonu falçata ile kesip alırlar yağı.

Şu manzara üzerine makale yazabilirim ama yazmayacağım zira insanlık onuruna aykırı bir tablo ile karşı karşıyayız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar