Bu neden oluyor?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Motorun otomatik jikle ise böyle yapmamalı. Eğer manuel jikle varsa onu açarak motorun kolay çalışmasını sağlayabilirsin. Zaten ikinci basmada çalışmış. Daha ziyade soğuk havalarda böyle olabilir.

Motorun otomatik jikle ise böyle yapmamalı. Eğer manuel jikle varsa onu açarak motorun kolay çalışmasını sağlayabilirsin. Zaten ikinci basmada çalışmış. Daha ziyade soğuk havalarda böyle olabilir.

25km yoldan gelmiştim motor sıcak, bazen böyle aptal aptal hareketler yapıyor.

Rolanti sensörü aklıma geldi ilk önce ama diğer videonda benzinde sapıtmış. Akünü bi ölçtür, xenon, alarm vs sonradan takılmış birşey varsa konjektöre baktır derim

Rolanti sensörü aklıma geldi ilk önce ama diğer videonda benzinde sapıtmış. Akünü bi ölçtür, xenon, alarm vs sonradan takılmış birşey varsa konjektöre baktır derim

Abi benim motorda 2 3 sensör var onlar da frene basınca stop lambasını falan yakıyo

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Rölanti düşük olabilir, düşük ihtimal subap ayarı sıkıdır. Soğuktan desek olmaz çünkü motor sıcaktı demişsin.

Rölanti düşüktür, idle rpm 1500 devir olsun, rölanti vidası gaz kelebeği oturan vida, karbüratör bak görürsün. Çeyrek tür sıkıver.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genelde yağmur altında kaldıktan sonra mı oluyor?

sıcak motor
marşa basarken biraz gaz isteyebilir

Mevzu o değil hocam, rölantide beklerken gaz verip bırakınca devrin düşüp stop etmesi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

Hava ayarıyla oynadım biraz, deneme yanılma yoluyla vidayı sıkarak bu olayın azaldığını gördüm. Devri de 1400den 1500e aldım şu an düzelmiş gibi.

Tabi benim motorlarım her gün başka bi moodda olduğu için yarına nasıl olur bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar