- Konu Yazar
reklamlarda ve instagramda görüp alala ne olaki bu dedim.sonra tv de benim motorun aynısını aynı renkte aynı jant kirliliğinde temizlediklerini izledim.lan dedim aynı motor aynı pislik gidip alıcam denicem ki öyle her çıkanı gördüğümü almam.carfura gittim yüzde 50 mi ne indirim varmış 9 tl ye 1 litresini satın aldım
baya baya ucuzmuş.neyse motoru karşıma aldım sıktım şöyle bir aksın hemde 20 30 saniye işlesin dedim.valla arkadaşlar harbiden reklamdaki gibi jilet gibi çıkarttı.normalde hiç bir jant temizleyicisi vs çıkartamıyor malum jantlar sarı olunca bakması çok zor.bundan önce genel temizlik spreyi balata spreyi olarakta geçiyor würth ün onu kullanıyordum ama oda çıkarmamaya başladı.ayrıca korkuyordum boyasının rengini attırıcak diye.kısacası JANTLAR için tavsiye ederim genel kullanımda da mangal vs oluyor çoğu yerde geçiyor 9 tl ye görürseniz
alın bedava diyebilirim.motor bloğu temizlemede de işe yarayabilir ama grenaj falan temizlenmez plastik yerlere uygulanmaz.
alın bedava diyebilirim.motor bloğu temizlemede de işe yarayabilir ama grenaj falan temizlenmez plastik yerlere uygulanmaz.