Elime ulaştı aldığım bot. Aldiğim diğer Faster 2 ler ellerinde kalmamış ama sitelerinde hala gözüküyor. Ve alırken bedenleri gözükmeyen Sp8 v2 eldivenlerim geldi. Siteleri biraz sıkıntılı açıkcası. Gelmesi de biraz uzun sürüyor ama bu fiyata değer. Neyse sorularıma gelelim.
SMX6 V2 Drystar aldım ve alırken üstteki mesajı dinleyerek 1 numara büyük aldım. Ama giyerken bilek kısmı zor giriyor ama ayağım tam oturuyor ne kısa ne uzun oluyor. Giydikten sonra da bir bot ne kadar rahatsa o kadar rahat oluyor. Ayağımı sarıyor ama baskı kurmuyor. Bir kaç kere git çıkart yaptım biraz daha kolaylaştı giyip çıkartmak ama hala emin olamadım. 44 numara almalı miyim?
Eldiven konusunda motoventoda çok seçeneğim yoktu. Sp5 ile fiyatları aynı olduğu için aldım SP8 v2 yi. İyi bir eldiven midir? Doğru bir seçim yapmış mıyım?
bedeni gözükmeyenlerden alıp kumar oynayayım dedim ama vazgeçtim sonra
ilk girişte zorluk normal, çekçek ile daha rahat giyersin.
bu arada benim smx1r'lar geldi, çok konforlu botmuş ya. aşırı rahat. numara olarak da 42 giyerken 41 almıştım tam oldu. ama benim ayak biraz ince, taraklı ayağı olan adam tam numara alması lazım.