Abiler bu siteden nasıl alışveriş yapıyoruz? Ben sepete ekle seçeneği göremiyorum, problem bende mi acaba yoksa baktığım hiçbir ürün stokta mı yok anlamadım.
Abiler bu siteden nasıl alışveriş yapıyoruz? Ben sepete ekle seçeneği göremiyorum, problem bende mi acaba yoksa baktığım hiçbir ürün stokta mı yok anlamadım.
Evet artıyor ama hala bedava. Ben SMX-6 kullanıyordum 3 yıldır, hala taş gibi. Şu anki motoruma uygun değil bu çizme ama baharda bu çizmeyi kullanmak için spor motor alacağım :thumleft:
ben de supertech r2 vented aldım, sorunsuz geldi.
Güle güle kullan üstat. Çok güven veriyor değil mi? Bu kadar güven sakıncalı :mrgreen:
smx1r aldım bende. yalnız alan arkadaşlar beden olarak nasıl aldılar acaba? yabancı incelemelerde hep 1 numara ufak alın demişler, 42 giyiyorum 41 aldım. inşallah iade miade uğraşmam.
smx de spor ayakkabıda ayak numaranız neyse muhakkak onu alın. birebir aynı kalıp var spor ayakkabıyla. rahatlığı da oradan geliyor zaten.
Hocam normalde 42 giyiyorum 43 giyerken zorluyor ama ayağa tam oturuyor. 42 daha da dar olmaz mı?
bilek kısmının dar olmasının sebebi kaza esnasında ayağından fırlayıp gitmesin diye. botu giydikten sonra herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorsan doğru numara seçmişsiniz demektir. ben 43 giyiyorum tüm spor ayakkabılarımda. smx de de 43 aldım ve spor ayakkabıdan daha rahat desem yeridir. ayağıma boşluksuz oturdu bu arada. sizin ayak yapınız nedir bilemem fakat bende durumlar bu şekilde.