200 cc motor 1. viteste 90 la yokuşu çıkar mı yazdın yanlış anlamadıysamo motorun 20.000 civarı devir çevirmesi gerekmez mi , 1. viteste 200 cc bir motor 40-50 km/h de devir kesiciye girer , ufak cc vitesli bir motor pek kullanmadım tahmini yazıyorum ama merak ettim mesela R25 1. viteste max kaç yapabilir ?
Sende mi brütüs? O mesaj içinde sana her şey normal geldi de, bi' 1. vites 2 iki yokuş +90 hıza takıldın hemi?
Allah aşkına şu konuya yorum yapıp, yapıp gündeme getirmeyin. Biri görecek rezil olacağız.![]()
Vallahi beynim yandı okurken , silmiştim sen alıntılayınca geri geldi.
motorcu bile skor peşinde koşuyorsa
abiii bu kaç basıyo diyen gerzeklere an itibari kızmayı bıraktım.
Hihihihih...
Özür dilerim. Sileceğin hiç aklıma gelmemişti. Keşke R25 değil de RC 250 CBR 250 falan diye sorsaydın. R25' in kafası ap ayrı. 1. viteste 127 gören de var, 6. viteste 299' da redline girip, 307 308 devam edende.
R25 dedin mi akan sular durur. Ne gittiği ne yaptığı, kullanıcısı ile Allah arasında. Kul yorumu kabul etmiyor.![]()
R25' tam Oflu motoru ya, direk Allah'a bağlı. R25' ciler, ditdiriditti diddiddit Şerif Taytıs.
https://www.youtube.com/watch?v=lNDoTzLIqbo&t=60s
Eskiden denenmiş bunlar. Japonların fabrika çıkışı turbo modelleri var. Güç ve verim kazancı, kompleksite ve masrafa değmediği için terkedilmiş.elektrikli motordan once fabrıka cıkıs motora turbo takan firma piyasayı sıler gecer ama hacım kucuk sanırım gucu torku kaldıramazlar dıye fabrıka cıkıs yok sanmıyorum
Eskiden denenmiş bunlar. Japonların fabrika çıkışı turbo modelleri var. Güç ve verim kazancı, kompleksite ve masrafa değmediği için terkedilmiş.
bunu daha önce paylaşmıştı birisi, en son insanlar bunun beygir tork ile alakası yok, vites ile alakası var demişti

bunu daha önce paylaşmıştı birisi, en son insanlar bunun beygir tork ile alakası yok, vites ile alakası var demişti
Gereksiz gereksiz konuları açmaktan vazgeç artık!
Önemli olan 100-0'dır arkadaşlar. Siz durma gücüyle ilgilenin, şehirde sürüyoruz aman haaa![]()