XT660'ın ilk Fotoğrafları

çok hoş bir motor doğrusu... ve vida larına kadar çok mükemmel bir görüntü sergiliyo hele o eksoz yok mu bittiğim yer... hehe..

öncelikle hayırlı olsun.:rendeer:

cross tarzım değil ama motor çok güzel duruyor.:mrgreen:

ayrıca aprilia 50 cc racing t pek hoş muş

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yamaha hayırlı olsun güle güle bin...

o ilk resimdeki mz e nasıl kıydın da sattın??????:pr: :pr:

Harbi kuzi nasıl kıydın o Mz e satıLırmı o bea.Adanada görüyorum biri binio paso

Herkese İyi dileklerinden dolayı tekrar tesekkür ederim :wiinkk:

Bu arada.. Dün gece park yerinde motosikletime binmek icin yanına yaklaştığımda farkettim ki arka lastigime bir tahta vidası dibine kadar girmiş.. (Tornavida ile istesen o kadar sokamazsın yaa) İnceledim inceledim.. Çıldırdım! Önce bir suikast oldugu kanaatine vararak bayagı asabileştim.. (Bkz. daha önceki A harfi Suikastine!) Sonra herseyi bir yana bırakıp lastiğin patlamadığına dua ettim...Motosiklet üzerideyken aklıma ilk gelen sey Tamircinin Excel jantlarımın ic lastigini cıkarırken cizilebilicegi gelince sinir katsayım bayagı bir tavan yaptı! Hemmen motosiklete atlayıp evimin yolunu tuttum.. Tek cagre vardı yataga acilen girip uykuya dalmak!.. Sabah işe gelir gelmez XT66X i olan yakın dostum ciguliye telefon acıp lastigi nerede en profosyonelce söktürüp/tamir ettirebileceğimi öğrendim.. (1000 Bilsende 1 bilene sor!) Sagolsun Cigulim Karayolları Motor - Ugur isimli bir abinin yerini tarif etti.. Antalyadaki tek otomatik Motosiklet jantı / lastigi söken makine onlarda varmıs.. Amman ne güzel bir haber! Sanayiye gidip Tamirci arkadasım Özkan Motorda lastigi söktürüp bahsettigim yere götürdüm. Makineyi kullanan operatör arkadas cidden cok ilgili sekilde davranıp (hatta rot balans gerekmesin diye gerekli ayarlamaları yapıp) janta en ufak zarar vermeden gerekli islemleri yaptı ve lastigi bana teslim etti.Simdi mutlu ve huzurlu ofisimde calısmaktayım :) (En kısa sürede minik bir nazar boncugu sart oldu sanırım!)

Harbi kuzi nasıl kıydın o Mz e satıLırmı o bea.Adanada görüyorum biri binio paso

Hiç sorma kuzen. Sattıgıma pisman oldugum tek motosiklet MZ 125 SXdir. İlk gözagrım olmasının dışında. üstten çift egzantrikli ve 13 beygirden çıkan o muhteşem egzost sesi beni halen düşündürür. Neden sattım bu motoru diye. Alper kanıma girdi kuzi biliyorsun :) Cukurova Universitesinin yolunda GSXR ı test ederken arkasında hız yaptıktan sonra gözüm görmedi hiç birşey.. Unutmak gerek.. O artık baskasına ait..

uçan_kızılderili;458769' Alıntı:
vay bee motorlar gslmiş bu arada gsx-r kaça gitti :):) suzukilerin hayranıyım da :) nese hayrlı olsn

GSX-R 7.250.000.000 e gitti dostum. 5 Milyar pesin para aldım 2.250 yede 2005 Model 5000 KM'deki YBRyi takasta almıştım..

Cok Derin Dip Not:GSXR Bana Adana Motoshop Vedat bey ve Yakın Arkadaşı Bıdık Hüseyin'in oyunu ile bana ''kitlenmiş'' bir motosiklettir. Satana kadar akla karayı sectim.Hayatımın en nefret dolu günleriydi resmen.Sonradan ögrendigim üzere Motosiklet Drag motosikletiymis.Silindirler bitik - Üst kapak ve motor blogu kaynaklı vs saymakla bitmeyen seyler gelmis basına..Sattıgım arkadasa en ufak sorununa dair herseyi anlattım. Normalde göremeyecegi sorunları bile gösterdim. Yarın öbür gün birsey olurda motosiklet üzerinde ölürse günahını alıp bana yapılanın aynısını baskasına yapmamak icin herseyi ama herseyi anlattım. Genc bir cocuktu kafaya takmıştı geldi aldı götürdü.3-4 ay bindi sonra bıktı oda ugrasmaktan baska birine zararına sattı.)

Son düzenleme:
Gecmish oLsun Kuzi,Motor büyüdükce düsmanLarında büyür ona göre :)

Gecmish oLsun Kuzi,Motor büyüdükce düsmanLarında büyür ona göre :)

Doğru söze ne denir kuzen.. Motosikletin Louis.de'den alınmış bir brandası vardı BMW F650 CS'si olan bi arkadaşım görünce dayanamadı istedi bende kırmıyıp verdim hala branda arayışındayım.. Murrat'ın 1000 RR alırken söyledigi bir söz vardı halen unutmam.

A- Abi neden Repsol RR almadın cok güzel görünüyor?
M- Abi Motosiklet Çok dikkat çeksin istemiyorum..
A- Neden ki?
M- Var nedenlerim Boşver Mavi olsun..

hayırlı uğurlu olsun sanki teker ebatı biraz küçük gibi bea bizim burdaki xt daha farklı tekeri
kazasız belasız sürüşler

Bu sabahta Iridium bujimi bozdum :) (Ulan Iridium Buji bulduk 1 nazar boncugu bulamadık ya!) Antalyanın yagmurunu bilen bilir. Bardaktan bosanırcasına. Dedim ulan bu yagmuru nerede bulcam sıkı giyin test et motoru yagmurda nasıl diye. (Tabi Yedek Kot Pantolon + Boxer + Corap + Tshirt aldım sırt cantama) Test etmez olaydım :) Iridium kuru havalar icinmis sudan cok cok cabuk etkileniyormus.. (Ciguli bildigi halde sırf tecrübe edineyim diye söylememis kazma.Neymis hevesimi kursagımda bırakmak istememis..) 1-2 km sonra Motorun su kacmayan deligi kalmadı tabi bujide nasipini aldı dogal olarak :) Tekleye Tekleye giderken Alet cok derin bir su birikintisinde stop etti bir daha calısmadı.. (O sıra kasıklarımdan sular seller akıyor tam komedi) Motosikleti kuru bir yere cekip eski bujiyi koltuk altından cıkarıp (Allahtan atmamısım) buji yuvasını kurutup yerine taktım. Bingo! Motor canavar gibi calısıyor!

Ulan Koca Yamaha Gidip 3 milyonluk buji taktıgına göre makineye bir bildigi vardır herhalde. Biz 25 milyonluk bujiyi 3 gün calısır tutabildik anasını satayim :) (25 YTL girdi yani..) Ama iyi ders oldu bu. Cok oynamayacan bir makine ile :) insallah yakın sürede K&N Air Filtrede elimde patlamaz..

1999 Aprilia SR 50 Replica Racing (6. Motosikletim ve en uzun süre bu makineyi kullandım.)
Heralde oda 3 ay falandı bu kadar sık motor değiştirisen :mrgreen:
Yanlız takasta alınan ybr de çil çilmiş umarım ybr sahibide memnun kalmıştır.

Efet güzel bir cadde motoru.Bence supermotoların içinde en güzeli budur ya da ben çok ilgi gösteriyorum bu alete...Bi arkadasımda da r olan modeli var oda çok güzel ama cadde için x modeli daha güzel duruyor lastikler falan hoş gösteriyor motoru.Ayrıca fren sistemi ve süspansiyon da başka olması lazım..xt660x gerçekten şahane bir motor güle güle kullan kazasız belasız arızasız...

Moderatör (forrap)
Vay be ateş basmış etrafı,altında xt660 ı:)Vallaha güzel motosiklet xt660,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...Umarım artık dağa taşa bununla çıkıp,suların içinede aprilla sr50 ile değil bununla girersin:pO aprilla ile yaptıklarından sonra bununla yapacaklarının çok daha üst seviyelerde olması lazım öyle sıradan dağ taş gezi fotoğraf ve yazıları yetmez yani,buraya ona göre topic açıp foto koy:)

ya Ateş gene yapmışın sticker olayını
İstanbuldan varsa bir isteğin izinde getireyim neon iyi gider abi bence akşam pavyon gibi takılırız

yapmaz mıyım :) AMA Superbike yarışlarına katılcam kardeşim! Bulabildigin ne kadar sticker varsa topla getir aydınım powerım askerim.Bu arada bu mesajı Manavgattan yazıyorum :) Bülent abimi görmeye geldim. Akşam 17-18 gibi geri döneceğim antalyaya. öptüm gözlerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar