Herkese İyi dileklerinden dolayı tekrar tesekkür ederim :wiinkk:
Bu arada.. Dün gece park yerinde motosikletime binmek icin yanına yaklaştığımda farkettim ki arka lastigime bir tahta vidası dibine kadar girmiş.. (Tornavida ile istesen o kadar sokamazsın yaa) İnceledim inceledim.. Çıldırdım! Önce bir suikast oldugu kanaatine vararak bayagı asabileştim.. (Bkz. daha önceki A harfi Suikastine!) Sonra herseyi bir yana bırakıp lastiğin patlamadığına dua ettim...Motosiklet üzerideyken aklıma ilk gelen sey Tamircinin Excel jantlarımın ic lastigini cıkarırken cizilebilicegi gelince sinir katsayım bayagı bir tavan yaptı! Hemmen motosiklete atlayıp evimin yolunu tuttum.. Tek cagre vardı yataga acilen girip uykuya dalmak!.. Sabah işe gelir gelmez XT66X i olan yakın dostum ciguliye telefon acıp lastigi nerede en profosyonelce söktürüp/tamir ettirebileceğimi öğrendim.. (
1000 Bilsende 1 bilene sor!) Sagolsun Cigulim Karayolları Motor - Ugur isimli bir abinin yerini tarif etti.. Antalyadaki tek otomatik Motosiklet jantı / lastigi söken makine onlarda varmıs.. Amman ne güzel bir haber! Sanayiye gidip Tamirci arkadasım Özkan Motorda lastigi söktürüp bahsettigim yere götürdüm. Makineyi kullanan operatör arkadas cidden cok ilgili sekilde davranıp (hatta rot balans gerekmesin diye gerekli ayarlamaları yapıp) janta en ufak zarar vermeden gerekli islemleri yaptı ve lastigi bana teslim etti.Simdi mutlu ve huzurlu ofisimde calısmaktayım

(
En kısa sürede minik bir nazar boncugu sart oldu sanırım!)
Harbi kuzi nasıl kıydın o Mz e satıLırmı o bea.Adanada görüyorum biri binio paso
Hiç sorma kuzen. Sattıgıma pisman oldugum tek motosiklet MZ 125 SXdir. İlk gözagrım olmasının dışında. üstten çift egzantrikli ve 13 beygirden çıkan o muhteşem egzost sesi beni halen düşündürür. Neden sattım bu motoru diye. Alper kanıma girdi kuzi biliyorsun

Cukurova Universitesinin yolunda GSXR ı test ederken arkasında hız yaptıktan sonra gözüm görmedi hiç birşey.. Unutmak gerek.. O artık baskasına ait..
uçan_kızılderili;458769' Alıntı:
vay bee motorlar gslmiş bu arada gsx-r kaça gitti

suzukilerin hayranıyım da

nese hayrlı olsn
GSX-R 7.250.000.000 e gitti dostum. 5 Milyar pesin para aldım 2.250 yede 2005 Model 5000 KM'deki YBRyi takasta almıştım..
Cok Derin Dip Not:GSXR Bana
Adana Motoshop Vedat bey ve Yakın Arkadaşı Bıdık Hüseyin'in oyunu ile bana ''kitlenmiş'' bir motosiklettir. Satana kadar akla karayı sectim.Hayatımın en nefret dolu günleriydi resmen.Sonradan ögrendigim üzere Motosiklet Drag motosikletiymis.Silindirler bitik - Üst kapak ve motor blogu kaynaklı vs saymakla bitmeyen seyler gelmis basına..Sattıgım arkadasa en ufak sorununa dair herseyi anlattım. Normalde göremeyecegi sorunları bile gösterdim. Yarın öbür gün birsey olurda motosiklet üzerinde ölürse günahını alıp bana yapılanın aynısını baskasına yapmamak icin herseyi ama herseyi anlattım. Genc bir cocuktu kafaya takmıştı geldi aldı götürdü.3-4 ay bindi sonra bıktı oda ugrasmaktan baska birine zararına sattı.)