Merhaba arkadaşlar,1 aya yakın süredir bu forumu takip ediorum ve 179 sayfanın tamamını satır satır okudum. Allahtan temizlenmiş de 300-500 sayfa okumak zorunda kalmadımZaten mesleğim nedeniyle hayatınızda görmek istemeyeceğiniz kitapları satır satır okumuş bulunmaktayım
İlk mesajım olması itibariyle de hemen kısaca tanıtıyım kendimi; ben Bahadır,Ankaradayım,avukatım.. Mart ayının sonundan beri bir sl sahibiyim,Allah bozmasın çok da mutluyum
bazı sorularım vardı (dikkat sorunlarım değil
) ama tüm forumu okuduktan sonra sorularımın hepsine cevap buldum.. Saolun,varolun.. Çok değerli bi forum,çok şeyler öğrendim.. Ama şunu söliyeyim henüz ben hiçbir sorun yaşamadım(maşallah)! Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttıysam affola,son olarak burada çoğunluğun problemi gibi gözüken bi aksesuardan bahsetmek istiorum;sissy bar
Ben bi tane yaptırıorum,pzt takıcaz bi aksilik çıkmazsa.. Fotolarını hemen koyucam.. Kusura bakmayın ama forumda gördüğüm sissy barlar ya çık kısa (seyhan) ya çok uzun (tiger).. Tabi ki zevk meselesi ama ben tam ikisi arasında bişiler yaptırıorum.. Tanıdık bi ustam var saolsun,uğraşıo.. Üstelik fiyatı buradakiler kadar pahalı olmayacak (seyhanınkini saymıorum çünkü kusura bakmayın ama sırtımı yaslayamadığım sissy bar sadece süstür benim için). Pzt-salı takınca hemen yollarım fotoları.. Şimdilik bu kadar.. Foruma yazmış tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim,zira sayenizde motorumu daha ii tanıdım.. Slmlar..
r: KAÇILIN ARGAT GELDİ
r:
KENDİMİ ÖZLETMİŞ OLMANIN SIKINTISI VE TELAŞI ILE APAR TOPAR GELDİM ÖZLEYEN ARKADAŞLARDAN ÖZUR DİLERİM :queen:
ESKİ ARKADAŞLAR BİLİR YENİLER İÇİNDE KISACA SÖYLEYEYİM BEN ACANTADAN SL150 ALIP KULLANMIŞ VE MENUN KALMAYIP SATMIŞ BİRİYİM. AYRICANA ALACAK ARKADAŞLARLA DA SL 150 HAKKINDAKİ BİRİKİMLERİMİ BURADAN PAYLŞMAYI KENDİNE GÖREV BİLMİŞİM. HER NE KADAR BU BAZI ARKADAŞLARIN TEPİSİNE YOL AÇSADA O KADAR DA FANATİK OLUP DURUMU ABARTMANIN ALEMİ YOK.
SL 150 ALMAMAK İÇİN 10 NEDEN
1- İTHALATÇI FİRMANIN İSTİKRARSIZ FİYAT POLİTAKASI
2- EN AZ DİĞER ÇİN MALI MOTORLAR KADAR SORUNLU OLMASI
3- SERVİSLERİN DANDİKLİĞİ
4- MOTOR TAM ANLAMI İLE DANDİK NEREDEYSE HER PARÇASI BOZULABİLİYOR
5- MOTOR GÜCÜ SÖYLENDİĞİNDEN ÇOK DAHA AZ
6- MANYAK VİBRASYON VAR BÜTÜN SÜRÜŞ KEYFİNİZİ BERBAT EDECEK KADAR
7- DİĞER ÇİN MALLARINA UYAN PARÇALAR BU MOTORA UYMUYOR BU NEDENLE ORJİNALİNE MUHTAÇ KALIYORSUNUZ
8- SERVİSİN GARANTİDEN İSTEDİĞİ PARÇALARI İTHALATÇI O KADAR OLUR BU ÇİNMALI DİYEREK GÖNDERMEYEBİLİYOR
9- BU MOTORDA İMALAT HATALARI VAR NEREDEYSE BUTUN MOTORLARI DEPO ÇATLIYOR ELEKTRİK TESİSATI YANIYOR DEBRİYAJ İFLAH OLMAZ SORUNLAR YARATIYOR FALAN FİLAN
10- KIZARKADAŞINIZI BİLE KISKANDIRACAK KADAR GÜZEL:rendeer:
Hjm bu siperliği daha büyütürsek iyi olur. Şimdi cahilliğimi maruz görürseniz. Şablon nedir? Nasıl bir şey isteniyor? 3 boyutlu çizimimi ? Boyutları mı? Tam olarak nedir? Bu arada Givi cam üretiyor ama altın niyetine satıyor. Onun yüksek cruiser camları var onların kopyasını yaptırabiliriz. Olmadı hiç yoktan bir harley camı yaptırırız :queen:Arkadaşlar Malesef sl150'lerde cam problemi yaşayan birçok arkadaşlarımız var benim ve sizler gibi.Bunu tekrar orijinal olarak almak yerine bunu bir fiberglas cam satan biryerden birkaçkişi toplanıp bir şablon çıkartarak kestirmek hem daha ucuz, hem daha kalite, hemde renk seçeneği mevcut böyle düşünen arkadaşlar varsa, umarım vardır ben Karaköy'de bir fiberci biliyorum ve hatta konuşmuştum bana şablon çıkartırsan istediğin ebatlarda keserim demişti, takribi fiyatı ise 25-30 ytl gibi (renk ve kalınlığa göre değişebilir).İçimizden bir arkadaşım şablon çıkartabilirse birlikte gider hem pazarlık yapar, hemde istediğimiz ölçü, renk ve kalınlıkta alma şansımız olabilir... Ayrıca Fren balataları ve debriyaj balatalarını değiştirmiş olup çıkan parçaları elinde bulunduran arkadaşlar varsa bana bu parçaları ulaştırabilirlerse ben Sirkeci'deki ithalatçılardan bu parçaları çok uygun fiyatlara alma şansım vardır. Örnek olarak ön fren balatası 3.5ytl. gibi.
Hjm bu siperliği daha büyütürsek iyi olur. Şimdi cahilliğimi maruz görürseniz. Şablon nedir? Nasıl bir şey isteniyor? 3 boyutlu çizimimi ? Boyutları mı? Tam olarak nedir? Bu arada Givi cam üretiyor ama altın niyetine satıyor. Onun yüksek cruiser camları var onların kopyasını yaptırabiliriz. Olmadı hiç yoktan bir harley camı yaptırırız :queen: