Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@latifpolat

abi geçmiş olsun ya arkadaşınn kuzenınede motora da bi ara ömürün oralara gelınce goruşelm yaw cebim yazıo sitede gelınce ara ben buralardaym ya avcılaar(okul orda) ya merter(işim orda)yada ömürdeyım (evım burda):)

bende geçen gün bi arkaaşa verdım o da aynı problemden hafif gaz verdi tabi uçtu gitti bizim zeytin:) allahtan yolda araba yoktu yoksa....

saygılar...

@latifpolat

abi geçmiş olsun ya arkadaşınn kuzenınede motora da bi ara ömürün oralara gelınce goruşelm yaw cebim yazıo sitede gelınce ara ben buralardaym ya avcılaar(okul orda) ya merter(işim orda)yada ömürdeyım (evım burda):)

bende geçen gün bi arkaaşa verdım o da aynı problemden hafif gaz verdi tabi uçtu gitti bizim zeytin:) allahtan yolda araba yoktu yoksa....

saygılar...

Tamam talla ben alıyorum cebini. Bu c.tesi motoru bırakıcam o incirli köprüsünün orda ki mondial bayisine. O sırada ben seni ararım müsaitsen görüşürz.

latıff gecmıs olsun yaa neyse motor yapılır yaa onlarda bıse olmasında : (

Doğum günün kutlu olsun şimdiden Meltem, latif bi haftasonu o taraftan mantıklı bi saatte geçersek sevimle , sizi aricaz abicim hazırlıklı olun :) iki çay içeriz görüşemedik ne zamandır.

Doğum günün kutlu olsun şimdiden Meltem, latif bi haftasonu o taraftan mantıklı bi saatte geçersek sevimle , sizi aricaz abicim hazırlıklı olun :) iki çay içeriz görüşemedik ne zamandır.

Başımızın üstünde yeriniz var ne demek. Ama çekirdek getirmeyi unutmayın sakın. İki lafın belini kırarız:queen: :queen: :queen:

Rahatsızlık verenler konusunda:
Arkadaşlar Moderatörler ve Adminler olarak bu konu hakkında ciddi bir çalışma içersindeyiz. bunu bilmenizi isteriz. En kısa sürede bu konu hakkında gerekli önlemleri almış olacağız. Bu duruma mazur kalan bay / bayan tüm arkadaşların iyi niyetine sığınıyoruz. Problemler ve bu duruma mahal veren açıklar bu hafta içi itibariyle son bulmuş olacaktır.

@ Mrs. Kerik
Sevim selamlar hoşgeldin :rendeer:

@ latifpolat
geçmiş olsun latif babaaa

Carrefour team
akşam yağmur olmazsa geliyorum, yağmur varsa, benim 4 teker silivri'de olduğu için malesef gelemiyorum :pale: telefonlaşırız. Carrefour'da oruçlarını açacak tüm arkadaşların allah oruçlarını kabul etsin.

ii gunner.

@Mrs.Kerik
Hoş geldiniz çok güzel oldu renk kattınız. :cat:

Motorlarınızın gaz elciğini kimseye tutturmayın arkadaşlar hatta başka motoru olanlara bile. Bu kaçıncı .. Gaz a basınca uçar kaçar.. üzülüyorum. Sizi iyi niyetle veriyorsunuz onların hiç deneyimmi olmuyor filmlerdeki gibi gaza abanıyorlar makine uçuyor. :salut: Geçmiş olsun Latif kardeş :wiinkk:

Herkeze sevgi selamlar

@giallorosso
polis cevirme yaparmı o gün yapmazsa katılırım malum toplu gösteri yapılacaksa polis tedirgin olup cevirebilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o gün polis zaten orada olcak ama çevirme gibi bir olaya girmediler şimdiye kadar
bu fener alayı her sene yapılıyor cadde trafiğe kapatılıyor fakat yayalar geçmeden önce motosikletler gidiyor tezahuratlar alkışlar falan güzel bir olay yani orda o kalabalıkta polisin çevirme yaptığını hiç görmedim

bu arada bi ehliyet alsan artık :)

valla bencede olur , doplanıp bi klasik scooter ZeNScooclub geçişi yaparız Cumhuriyetimizi kutlarız.

@giallorosso
alıyordum ama ayağımı kırdım sonrada öyle böyle derken aralık sınavına kaldık şimödi sınavı bekliyoruz daha harcıda yatıracam

Forumdan Uzaklaştırıldı
yani sonuçta baya üyeniz var bildiğim kadarıyla kendi sitenizde de şunun reklamını yapabilirseniz ve ayrıca komtan a isimlerinizi bildirirseniz baya güzel bir gün olur hem daha çok dikkat çekersinizi sonuçta bizim motorlarımzın çoğu farklı ama siz bir örnek olucaksınız
özellikle bu dönemlerde cumhuriyet için daha da fazlasını yapmalıyız

@giallorosso
alıyordum ama ayağımı kırdım sonrada öyle böyle derken aralık sınavına kaldık şimödi sınavı bekliyoruz daha harcıda yatıracam

geçmiş olsun benim girdiğim sınavda ayağı alçıda birisi vardı geçti sınavı

Son düzenleme:
walla aslında cok gusel olur aynı motorların bı anda cıkısı alkıslar faln gusel olurr bnde katılmak ısterım ama her zamankı gb.artcı :) :p

Gilarosso teşekkürler haber verdiğin için. Bunu konuşup bi oylama yaparız , olumlu olur büyük ihtimalle ve yine gezi planı oluşturup gideriz. Hatta geçidin en gözde grubu olacağımızdanda şüpem yok :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gilarosso teşekkürler haber verdiğin için. Bunu konuşup bi oylama yaparız , olumlu olur büyük ihtimalle ve yine gezi planı oluşturup gideriz. Hatta geçidin en gözde grubu olacağımızdanda şüpem yok :D

görüntü olarak renk katacağınızı düşündüğüm için ilk bu foruma uğradım zaten, yalnız bir ricam var sizleri bu forum dışında hiçbiryerde göremiyorum birazcık daha aramıza karışın tamam anladık zencisiniz de başka motosikletler ve motorcularda var bu ülkede :)

gezi gidiş güzergah falan zamanla o topic altında anlatılacak zaten takip ederseniz sevinirim.kendinize iyi bakın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar