Tüm Fenerbahçe Sohbetleri

Super Moderator
fenerlierefsiznt9.jpg

şimdi bu adamın şerefsizliği tüm fenerlilere maalll edilebilirmi sizce bence edilemez ben bunu anlatmaya çalıştım marefb arkadaşım
ledo abi senin yazdığın yazının üzerinde marefb ye bi cevap vermişştim sende okudun sanırım aynı şeyleri yazmadım amaç fenerlilere taş atmak değil yanlış bilineni doğrusuyla değiştirme isteğidir

alper kardeşim vala bian gözüm döndü kusura bakma eyv. desteginiz için ben anladım şimdi derdini..

arkadaşım siz fenerbahçeliler hepiniz böle sabit mi düşünürsünüz acaba yada biz anlatamıyoruz sizin isminizi ve kendi kafasında tarih uyduran sizlerin sayesinde para kazanan adamları engellemek ve tarihin gerçeklerini göstermek için yapılmış bir videodur bu sizlerin vatan haini olduğunuzu iddaa eden hiçbir yazı yoktur videoda acaba fenerbahçeliler vatan hainidir hepsi ülkeyi satmıştır felan denildide biz mi duymadık acaba lütfen aklı selim davranın ve fanatik gözlüklerinizi çıkartıp öyle izleyin size sunulan yanlış tarihi düzeltmeye çalışıyoruz sizin sırtınızdan para kazananları engellemeye çalışıyoruz sizleri vatan haini ilan etmeye çalışmıyoruz
ki öyle bi niyetimiz olsa cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmanızı dile getirirdik

alber ilk önce şunu söylemek istiyorum ben fenerbahçeli degilim
yazımında fanatik olmakla bir ilgisi yok. hadi bütün herşeyi bırak senin dedigin gibi fenerbahçe böyle birşey yapsa atatürk bunun farkında olmayacak mı?ve atatürkün fenerbahçe ile yakından ilgilendigini biliyoruz. bu tür suçlamaların olacagı en son takım fenerbahçe olmalı...

Söz konusu haberi yapan şerefsizlerin konuşmanın başında "bu olayın üstünden maddi çıkar sağlamak" gibisinden bir tabiri var.

Olayın arkasındaki bütün niyet işte burada gizli. FB nin diğer takımlarla kıyasalnamsı imkanszı maddi gücünün kıskanılması ve bu uçurumun giderek daha da büyüyeceği gerçeği üzerine, ortalığı bulandırmak için yapılan safsatalar.

Aslında FB harici diğer takımların tarihleri ile ilgili o kadar büyük iddialar (mesnetli mesnetsiz ) var ki, onları örtbas etmek üzerine de yapılıyor olabilir.

Ama esas soru şu: Atatürk kulübü ziyaret ediyor ve şeref defterini imzalıyor, FB kulübüne iltafatlar ediyor ! Başka hangi kulüp ile ilgili böyle bir durum var ?
Buradaki iddiaların %1 i geçek olsa bu olmazdı. Atatürk'ün dünyadan mı haberi yoktu o zamanlarda ?

Yukarıdaki metin ile FB nin şanlı tarihine dil uzatan şerefsiz yalancılar, Atatürke hakaret etmiş oluyorlar böylece....

Buna bir cevap vermeden diğer konuları tartışmak gereksiz !

Geçin bunları Beyler. Ama eğer bunlarla mutlu oluyorsanız o başka... :cherry:

Söz konusu haberi yapan şerefsizlerin konuşmanın başında "bu olayın üstünden maddi çıkar sağlamak" gibisinden bir tabiri var.

Olayın arkasındaki bütün niyet işte burada gizli. FB nin diğer takımlarla kıyasalnamsı imkanszı maddi gücünün kıskanılması ve bu uçurumun giderek daha da büyüyeceği gerçeği üzerine, ortalığı bulandırmak için yapılan safsatalar.

Aslında FB harici diğer takımların tarihleri ile ilgili o kadar büyük iddialar (mesnetli mesnetsiz ) var ki, onları örtbas etmek üzerine de yapılıyor olabilir.

Ama esas soru şu: Atatürk kulübü ziyaret ediyor ve şeref defterini imzalıyor, FB kulübüne iltafatlar ediyor ! Başka hangi kulüp ile ilgili böyle bir durum var ?
Buradaki iddiaların %1 i geçek olsa bu olmazdı. Atatürk'ün dünyadan mı haberi yoktu o zamanlarda ?

Yukarıdaki metin ile FB nin şanlı tarihine dil uzatan şerefsiz yalancılar, Atatürke hakaret etmiş oluyorlar böylece....

Buna bir cevap vermeden diğer konuları tartışmak gereksiz !

Geçin bunları Beyler. Ama eğer bunlarla mutlu oluyorsanız o başka... :cherry:

+1000
senin bukadar yazmana ragmen hala bu gerçegi kabullenmek istemeyenler var . sanırım hiçbirzamanda anlayamıycaklar.

Super Moderator
alber ilk önce şunu söylemek istiyorum ben fenerbahçeli degilim
yazımında fanatik olmakla bir ilgisi yok. hadi bütün herşeyi bırak senin dedigin gibi fenerbahçe böyle birşey yapsa atatürk bunun farkında olmayacak mı?ve atatürkün fenerbahçe ile yakından ilgilendigini biliyoruz. bu tür suçlamaların olacagı en son takım fenerbahçe olmalı...

yaw arkadaşım neden anlamak istemiyorsun fenerbahçe yapmıyo fenerbahçede top oynayan biri yapıyo ben fenerliler böyle yapıyo felan demedim her klüpte bi şerefsiz çıkabilir ama bu o klübün bütün taraftarlarının ve sevenlerinin şerefsiz olduğu anlamına gelmez

bence abi sen galatasaray müzesine bi git gör Atamızın Galatasaraya diye imzaladığı deftere bi yakından bak
sorada gel bana de ki alper gel müzemize gidelim sana orda Atamızın fenerbahçeyi ziyareti ve bize yazdığı yazılar bunlar die göster sorada fener sevgisini belirten yazıları göster abi bana arşivlerden

Son düzenleme:
Çok enteresan şeyler anlatıyorlar, izledikçe hayret ettim:cyclopsan Eğer bunlar doğruysa yuh olsun, halkımız böyle kandırılmayı hak etmiyor bence...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şu bu yapılmış bu önemli değil başkan şuymuş buymuş bu da önemsiz. asıl anlayışımın zorlandığı nokta memleketimizi işgal eden köpeklerin karşısına çıkıp onları adam yerine koyup nasıl top oynarlar bunlarla ve bunu nasıl övünülecek birşey gibi anlatır birileri. şu kulüp bu kulüp farketmez burda kim yaptıysa artık.

şu bu yapılmış bu önemli değil başkan şuymuş buymuş bu da önemsiz. asıl anlayışımın zorlandığı nokta memleketimizi işgal eden köpeklerin karşısına çıkıp onları adam yerine koyup nasıl top oynarlar bunlarla ve bunu nasıl övünülecek birşey gibi anlatır birileri. şu kulüp bu kulüp farketmez burda kim yaptıysa artık.

tigermbz yazdıklarına bakılırsa sen takım tutmuyo olmalısın çünkü o dediğin köpeklerle gs ve bjk da maç yapmış hatta altınorduda.Fenerbahçenin farkı sadece 2 maç harici hep onların ağzının payını vermiş olmasıdır.
Haaaa nasıl olurda maç yapar diye israrla soruyosan üşenmede yukarıdaki gönderdiğim yazıyı oku.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben trabzonsporluyum ama önemi yok, derdim bir takımı veya taraftarlarını karalamak değil. bu olayı yeni öğrendim, birilerinin işgal altında keyif sürmüş olması garibime gitti.
yazdığımı bir daha yazayım: anlamadığım nokta nasıl olmuş ta işgalcilerle futbol maçı yapmış bunlar. futbol sahası savaş meydanı değil, 10 çeksen ne yazar senin şerefin namusun gavurun silahının gölgesinde olduktan sonra.
memleket işgal altında bizimkiler maç yapıyor oh ne ala memleket; nasıl dönemin osmanlı hanedanı bunlara boyun eğip vatan haini sayıldıysa maç yapanların da bir farkı yoktur gözümde okadar.
işi taraftar fanatizmine dökmeyelim objektif olalım.

Gereksiz tartısmalar yapıyosunuz:farao: gecmıste kalan seylerı karıstırmanın anlamı yok bugune bakalım.Belki yazılanlar doğrudur belki yanlıs.bugunun sartlarıylamı degerlendırıyosunuz.Bunu yayınlayan kanalıda,adamıda kınıyorum.Bu kadar fanatizmi yaymayın ülkeye,takımı için insanlar biribirini dövüor çok salkca ve aptalca bisey:farao:

ya kardeşim bırakın bu saçmalıkları bir kere kafanızı çalıştırın madem fb türk düşmanı ingiliz uşağı bir takım neden Atatürk bu kulubü kapattırmamış.gücü mü yetmemiş,haberi mi olmamış?Türkiyedeki tüm mason localarını bir gecede kapattıran ATATÜRK nasıl olurdu böyle şeyler yapan bir futbol kulubünü kapattıramaz.birazcık mantık...

bu topicin bu sitede yeri yok bence.
ben bu gibi forumlardan kaçıp gelmişim bu siteye burada da karşıma çıktı nalet olsun...
fenerbahçe büyük klüp... O KADAR

Futbol için kopan fırtınaya bakın :).
Arkadaşlar ilgili programları yapan kişilere spor muhabiri demeyin, futbol muhabiri onlar. Türkiye'de spor muhabiri de sayılıdır, spor bülteni de sayılıdır, spor kanalı da sayılıdır. Sizin ilk kelimesi "spor" olarak bildiğiniz bütün tamlamaların aslında ilk kelimesi "futbol"dur. Ülke futbolla uyutuldu, uyutulmaya devam ediyor.

Fenerbahçe düşmanları :
kafanıza Fenerbehçe kadar TAŞ düşsün.

Yaw şu adamlara bak bunların Galatasarayın Uefa we şampiyonlar ligi maçlarında karşı takıma tezahürat edişinden belli zaten ne oldukları....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kiraç'ın Fenerbahçe 100. Yıl Marşı

Bu marşın mp3 üne sahip ve paylaşabilecek bi arkadaş yok muuu :silent: :salut:

Anaam Kıraç'ı yanlış yazmışım :( Moderatörüm düzeltir umarım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar