- Konu Yazar
Arkadaşlar sabah 06:40 gibi iş yerime gitmek üzere yola çıktım.Ana cadde üzerinde yolda boş,hızım 80-90 arası birşey,bir servis minibüsü sağolsun sağ şeritten sola kırdı karşı şeride geçecek sözde, birde sinyal veriyor usulen:cherry: ben tabiki frenlere asıldım ama ne çare yerler ayna.Geceden yağmış yağmur bir güzel,hafifte çiseliyor,tabi motor karşı şerite ben k... üstü attım kendimi yere bi 100 metre sürüklendim,minibüs şöforüde beni seyrediyor oturduğu yerden,ne kadar zevklidir kim bilir izlemesi.(serseri herif)
Kalktım ve arkamı dönüp isyan eder gibi kaldırdım ellerimi havaya ,adam tabi yüzüme bakamıyor,aracını karşıya aldı ve yanıma geldi,ne yaptın sen şimdi dedim,ya dedi kardeşim vursaydın ya:silent:
Sen ne diyorsun ya dedim bu motor kardeşim motor,ha sana vurmuşum ha duvara.Adama bak vursaymışım keşke.Neyse bende önemli birşey yok,motor hep dengeli düşer zaten motorda da bir şey yok.Sadece bacağımda sürtünme sonucu hafif yara var.Kazasız günler dilerim.Sevgiler.
Kalktım ve arkamı dönüp isyan eder gibi kaldırdım ellerimi havaya ,adam tabi yüzüme bakamıyor,aracını karşıya aldı ve yanıma geldi,ne yaptın sen şimdi dedim,ya dedi kardeşim vursaydın ya:silent:
Sen ne diyorsun ya dedim bu motor kardeşim motor,ha sana vurmuşum ha duvara.Adama bak vursaymışım keşke.Neyse bende önemli birşey yok,motor hep dengeli düşer zaten motorda da bir şey yok.Sadece bacağımda sürtünme sonucu hafif yara var.Kazasız günler dilerim.Sevgiler.