Tamam hocam ben bı bakayım o süngere, bide hocam Hint forumlarında millet 145 150 görüyor benim motorda bayır aşağı 134 gördüm hani hız meraklısı değilim de başka motorlar yapıyor bu niye yapmiuor diyor insan eski 150 lik apachimle 136 görmüştüm, gerçi daha km 2000 de ama, sizin motor kaç gördü bı deneme yaptinizmi? Uzunyoldan sonra bı bilgi verirseniz sevinirim sünger hakkında.
Geçen oldukça eğimli bir yolda deneme fırsatı buldum en son 137 gördüm. Yani internetteki 145 150 gibi rakamlar pek mümkün değil gibi çünkü 135 üstüne çıktığımda devir yaklaşık 10500'dü. Daha fazla zorlamak cidden motora zarar verecektir diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Motosiklet ile 130 km kadar nispeten uzun denilebilecek bir yolculuk yaptım. Şahsen ne motosiklette bir yorulma vardı ne de bende. Titreşim üzecek kadar yok özellikle deviri çok yükseltmediğimde. Selesi daha uzun yollar için işlem isteyebilir çünkü ağrıtmaya başlamıştı totoyu. Gittiğim yol oldukça eğimliydi ve hiç sıkıntı yaratmadan çekti motor o açıdan da güven verdi. Kısacası bu ufak yolculuktan çok keyif aldım. Yalnız motosiklet altıncı vitesi istiyor bence çünkü 110 gibi süratlere çıkacak olursanız devir fazlasıyla yükseliyor. Bir adet de fotoğraf ekliyorum yolculuğa dair.[/url][/IMG]![]()