Motor almayı düşünüyorum ama nasıl eve getirtebilirim?

B sınıfı ehliyetim var, o yüzden de bir 50cc vitesli motor alıp kendi kendime öğrenmek istiyorum, daha sonra da belki a2 ehliyet alıp iyi bir motora geçerim diyorum ama motoru nasıl eve getirtebilirim bilgisi olanınız var mı?

(Daha önce A2 almaya çalıştım ama adam akıllı hiçbir eğitim vermediler, debriyajı bir türlü tutturamadığım içinde sınavdan kaldım, ve birdaha başka bir yere para kaptırmak istemiyorum)

Ben 100 cc motosikletimi satın aldığımda otomobilimin bagajında getirmiştim. Arka koltukları yatırıp motosikletin ön tekerini sökünce arabanın içine sığmıştı.

Ne yazıkki arabam yok. Zamanında almıştım ehliyeti. 2. el arabalar iyisi 30bin iken.

Ben kendi yaptığımı paylaştım. Bazı bayiler belirli bir mesafe için ücret almıyor. Duruma göre sürmesini bilen birine rica et veya ücreti mukabilinde getirt. Çevrende paket servisi yapan bir yerler vardır oradan birisine söyle gençler bayılır böyle işlere.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlk motorumu sattığımda alıcı, motor kullanmayı bilmediğinden notere kamyonetle gelmişti. Devir teslim sonrası motoru kamyonete yükleyip gitmişlerdi. Siz de belki öyle bir çözüm üretebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben kendi yaptığımı paylaştım. Bazı bayiler belirli bir mesafe için ücret almıyor. Duruma göre sürmesini bilen birine rica et veya ücreti mukabilinde getirt. Çevrende paket servisi yapan bir yerler vardır oradan birisine söyle gençler bayılır böyle işlere.

Mesafe 3 4 km ya var ya yok. Ücret önemli değil, sorayım, umarım getirirler, iterek götürmek büyük sıkıntı olur :mrgreen:

İlk motorumu sattığımda alıcı, motor kullanmayı bilmediğinden notere kamyonetle gelmişti. Devir teslim sonrası motoru kamyonete yükleyip gitmişlerdi. Siz de belki öyle bir çözüm üretebilirsiniz.

Nakliye şirketi tarzında birşeyden mi bahsediyorsunuz? Öyle oluyorsa oda güzel olur aslında.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mesafe 3 4 km ya var ya yok. Ücret önemli değil, sorayım, umarım getirirler, iterek götürmek büyük sıkıntı olur :mrgreen:

Nakliye şirketi tarzında birşeyden mi bahsediyorsunuz? Öyle oluyorsa oda güzel olur aslında.

Nakliye şirketi değil de eş,dost,komşuda kamyonet varsa benzin parası ateşlenerek ve de yemek ısmarlayarak sorununuz çözülebilir diye düşünüyorum. 50 cc motor Doblo'ya bile sığabilir. Hani en kötü mahallenizde bir doblo varsa müsaitlik durumuna göre yardım isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
3 4 km için kime rica etseniz getirir.Aldığınız yerde sürmeyi bilen biri mutlaka vardır.Evkur gibi alakasız bir yerden alacaksanız iş değişir tabi.

şehrinizi paylaşırsaniz yardimci olacak biri illa ki çıkar buradan

Çok sağol hocam çözdüm.

3 4 km için kime rica etseniz getirir.Aldığınız yerde sürmeyi bilen biri mutlaka vardır.Evkur gibi alakasız bir yerden alacaksanız iş değişir tabi.

Eğer biri benim gibi merak eden olursa sordum: Adamlar iyi, biz sizin için getiririz dediler. Ama şunuda söyledir, normalde nakliye ücretliymiş, yani parasıylar evede gönderebiliyorlar.

Ilk motorumu aldigimda ehliyetim yoktu. Satin aldigim arkadaş sagolsun eve kadar getirmisti motoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar