seneye 250 likleri 20 binden almaya hazırmısınız?

30 mu! Hocam ne yaptın yaa biraz iyimser olun. 250 cc 30 bin olur mu hiç? O fiyata kimse almaz. Bayilerin elinde motorlar patlar. Ben, ötv indirimi bekliyorum. Fiyatlar düşecek kimse acele etmesin! :queen: :flower:

aynen aynen ÖTV indirimi gelecek. dolar 1 lira olacak. bor ile çalışan araba piyasaya çıkacak. asgari ücret 3 bin euro olacak çünkü Avrupa Birliğine gireceğiz.

neyse fedöncü diyecekler şimdi. :mrgreen:

bende 125 likler 20.000 diyecektim konu 2015 de açılmış

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB125F
06.08.2020 tarihi itibari ile tahminim
Seneye bu zamanlar 250'likler 50.000 civarı olur
(Honda/Yamaha grubu)
:) :)

yeni konu başlığı açalım
seneye 250 likleri 60 binden almaya hazırmısını? diye
zaten 2 seneye 60 a dayanır

koronodan dolayı yeni motor ülkeye gelmeyecek dahada pahalanacak bak görürsünüz

Kocaeli İl Temsilcisi
aynen aynen ÖTV indirimi gelecek. dolar 1 lira olacak. bor ile çalışan araba piyasaya çıkacak. asgari ücret 3 bin euro olacak çünkü Avrupa Birliğine gireceğiz.

neyse fedöncü diyecekler şimdi. :mrgreen:

Fedöncü diyenler şu an sessiz sedasız al sat yapıp para kazanıyorlar. :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------

döviz kurunun önü alınamıyor, seneye dolar ne olur bilemiyorum ama epey bir yükseleceği kesin gibi. bu durumda 125 likleri 15 bin, 250 likleri 20 binden almaya hazır mıyız forum olarak merak ettim?

Reis yeni bir başlık daha açar mısın önümüzdeki yıllar için. Kahin gibi adamsın :p 2023'de kaçtan almaya hazır olalım 250'likleri? :cherry:

Moderatör
Neyseki artık forumda pek kalmadılar, troll sayısında muazzam azalma var, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Ağlanacak halimizle hep birlikte billur geçiyoruz, yoksa cidden çekilmez bir hal aldı artık memleket.
Bir ara Hayırlı cumalar bile diyemeyen yetmez ama evetçi bir kesim vardı, hangi deliğe girdiyseniz piyasaya çıkın da az biraz dertleşelim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Neyseki artık forumda pek kalmadılar, troll sayısında muazzam azalma var, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Ağlanacak halimizle hep birlikte billur geçiyoruz, yoksa cidden çekilmez bir hal aldı artık memleket.
Bir ara Hayırlı cumalar bile diyemeyen yetmez ama evetçi bir kesim vardı, hangi deliğe girdiyseniz piyasaya çıkın da az biraz dertleşelim.

Erdem abi şu forumu canladıralım biraz. :p Eskiden ne güzel Yalova, Yuvacık gezilerimiz oluyordu. Yine bir etkinlik yapsak mı? :thumleft:

Moderatör
Erdem abi şu forumu canladıralım biraz. :p Eskiden ne güzel Yalova, Yuvacık gezilerimiz oluyordu. Yine bir etkinlik yapsak mı? :thumleft:

Gezecek hal mi kaldı millette, sen bireysel olarak gezebiliyorsan gez, Yalova'ya gelince eşlik ederim ben de sana :)

Bariz belliydi zaten böyle olacağı. Dolar an itibari ile 7,26daha da yükselecek.
Bir şeylerin değişmesi bizi kurtarır mı ondan da şüpheliyim.

Motosikleti
Mondial Vulture 125
her yıl birisi +15.000 artar demiş ve genellikle artmış bu sene de ben söyleyim

Seneye 250 lik makineleri 62-65 e alırız .D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar