Yeni Motosikletim 2020 Yamaha YZF-R6

Herkese keyifli forumlar.Uzun zamandır hayalini kurduğum motosikleti kısa bir süre önce sıfır km olarak aldım.Kısmetse Cumartesi günü Düzce’de Dadaş Yamaha’da rodaj bakımına gireceğiz.
Şöyle kısa bir video hazırladım.Keyifli izlemeler.
Maşallahlarımızı eksik etmeyelim.Allah herkesin gönlüne göre versin.Kazasız belasız...

https://m.youtube.com/watch?v=EzkTu7ozIgs

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kazasız belasız. :)

Hayırlı olsun, bu motosiklette tek eleştirdiğim konu jant.

Bu kadar detaylı çizilmiş ve üretilmiş bir motosiklete Cbf görünümlü jant takmışlar resmen, ne zaman görsem içim parçalanıyor.

Daha parçalı detaylı ya da desenli bir şey olsa .. görseli kusursuz olabilirdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun.Demekki bu fiyatlardan da motor alan oluyormuş.Bizde herkesi kendimiz gibi fakir zannediyoruz :)

Hayırlı olsun.Demekki bu fiyatlardan da motor alan oluyormuş.Bizde herkesi kendimiz gibi fakir zannediyoruz :)
Ek vergiler gelmeden önce ön siparişle almıştım. :) Ama tabi ki pahalı olmadığını savunmuyorum.Bazen kendi kendime diyorum ki ‘’Ne yaptın sen?Bu kadar para verilir mi?’’ Sonra uzuun bir sessizlik...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Hayırlı olsun, bu motosiklette tek eleştirdiğim konu jant.

Bu kadar detaylı çizilmiş ve üretilmiş bir motosiklete Cbf görünümlü jant takmışlar resmen, ne zaman görsem içim parçalanıyor.

Daha parçalı detaylı ya da desenli bir şey olsa .. görseli kusursuz olabilirdi.

Valla motosikleti ilk gördüğümde ‘Benim olmalı.’ dedim. :) Hele ki bu 2020 siyahı çok iyi olmuş bence.Tasarım olarak çok hoşuma gidiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkürler,sağolun.

Teşekkürler.Çok sağolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

Hayırlı olsun. Benzin pompacılarıyla dost olmaya hazır mısın? :)

Şimdilik sıkıntı yok,daha sıkılmadım herhalde. :)

Şuraya bir kaç fotoğraf bırakayım,maşallahlarımızı eksik etmeyelim. 😊

Super Moderator
Hayırlı olsun, kazasız belasız.. Yeni R6 gerçekten can alıcı güzellikte, fakat nerede o eski R6... Maalesef eskisi gibi gitmiyor, bazı 1000 kategorisindeki sport touringler içerisinden geçiyorlar.. Eski bir R6 sürücüsü / hayranı olarak R6'nın sonu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun, kazasız belasız.. Yeni R6 gerçekten can alıcı güzellikte, fakat nerede o eski R6... Maalesef eskisi gibi gitmiyor, bazı 1000 kategorisindeki sport touringler içerisinden geçiyorlar.. Eski bir R6 sürücüsü / hayranı olarak R6'nın sonu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.
Yok hocam o kadar da öldürmeyelim yav. 😅

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Tekeriniz düz bassın. Hayırlı olsun

Teşekkürler.Cümlemizin inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------

🧿

Hayırlı olsun güzel günlerde, keyifle sürmen dileğiyle. 2020 R6'yı aldın, bu motosiklete güzel bir pantolon ve bot yakışır. İhmal etme lütfen!

Pantolonum fena değil,kevlar ve korumalı,ama bir deri pantolon alıp tuluma tamamlayacağım.Bot’u da muhakkak alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar