Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Size göre ben de uç örneģim demek ki. Dedim ya bu iş motorun dinamikleri ve sizin kullanıminizla bağlantili ben 6 ayda fren hidroliği değişmem çünkü gerek yok, ölmesi mevsime, motorun fren kullanımına v.s. bi sürü şeye bağlı onu da 5 sene değışmeyen var ki ortalaması 2 yıl filandır.
O yüzden tamamen kullanılan alete ve kişiye göre deģişen şeylerde her şeye uç örnek demek mümkün bu durumda ama bi ortalama kullanıcı profili varsa bana göre limitlerinde kullanandır o, o zaman bazı şeyler için bi çok insan hem doğaya hem cebine gereksiz zarar veriyor demektir. Ha bu arada tabii ben hakikaten uç olabilirim çunkü motoruma iyi baksam da beni sorunsuz götürmesidir önemli olan ve az masrafa sokmasıdır, o hobi mobi ışleri için yaşlandım galiba, oyuncakla oynamaktan farksız geliyor bana hobi için motora binmek. Zaten hobi için binecek kadar bütçem de yok. Zamanım da yok. Binene de saygım var ama herkesin kendi hayatı. Bu arada gezgin motorcu ile hobici farklı şeyler bana göre. Hobici aklını sürekli motorla bozmuş olan gezginse motoruyla sorunsuzca uzun yol yapmaya daha odaklı olandır diye düşunuyorum. Bense yüzde 90 ulaşim amaçlı kullaniyorum epeydir. Baya uç sanırım.😁
Haydi kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben de hobi için binmiyorum ki? Motosikleti sadece işe gidip gelmeye kullanıyorum. Haftasonu aileme ait. (Aylık 8-900km benim kullanım.)

Konu zevk / iş konusu değil: Çok km yapmadığım için 20-25.000'de zincir dişli değiştirmek bana dokunmuyor açıkçası, asıl ayda 3-5.000km falan yapıyor olsaydım, o zaman zincir dişliye veya kutu zincir yağına vs vs harcadığım paraya takılırdım.

reo

Ben hobi olarak kullanıyorum. Haftada 1 veya birkaç defa her seferinde 3-5 km ancak yol yapıyorum. Ama haftada 1 defa zincir yağlayıp, 1 defa da motoru temizliyorum. Ne yapayım çocukluktan beri hayalim, gençlikte de imkan yoktu hevesimi alamadım. Motor sevmek orta yaş dönemine kaldı.

Benim 3000 kilometre garantim var her ay.3 haftadır zincir gerdiriyorum.Bakalım nereyekadar gerdireceğim.Yakında gerdirme payıda kalmayacak.Hayatımda ilkdefa böyle bir zincir ile karşılaşıyorum.Eski olsa ammenna.

https://www.motoyildirim.com/rk-japon-mali-ktm-duke-125/200/250/390-520-120-bakla-zincir

Markayı kalitelilerden bilirim. Fiyat makul geldi

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlısı olsun.:cat: hangi motora geçmeyi düşünüyorsun.

Sağol hocam sattıktan sonra ince eleyip sık dokuycam ama şimdilik mt07 ağır basıyor

ALLAH utandırmasın Ozan.İNŞALLAH arzu ettiğin motoru alırsın.

Ben hala ilana koymadım.Arabayıda sattım.Motor şuan elim ayağım vaziyette.Gönül hurdası çıkanakadar bin diyor,ev halkıda sat diyor.Bunu satarsam bana motor aldırmayacaklar.39 bine güzel kilometre düşük 500 lük vardı, ya sattılar yada ilanı bitti.İlanlara bakıyorumda fiyatlar alınacak gibi değil.

Bakıyorum nasipte ne var.

ALLAH utandırmasın Ozan.İNŞALLAH arzu ettiğin motoru alırsın.

Ben hala ilana koymadım.Arabayıda sattım.Motor şuan elim ayağım vaziyette.Gönül hurdası çıkanakadar bin diyor,ev halkıda sat diyor.Bunu satarsam bana motor aldırmayacaklar.39 bine güzel kilometre düşük 500 lük vardı, ya sattılar yada ilanı bitti.İlanlara bakıyorumda fiyatlar alınacak gibi değil.

Bakıyorum nasipte ne var.

Bende biraz Borca girip alıcam yoksa bu fiyatlarla zor borçsuz bişey alabilmem bakalım Allah gönlümüze göre verir inş

Arkadaslar işe gidip gelmek için yeni dominar aldım 250 km oldu şimdi ekranda RPM ışığının yanında. giderken üçgen içinde ünlem işaretli simge çıkıyor bu neye işaret oladir..aşağıda soldakinden

Son düzenleme:
Aynen yakıt 2 çubuğa gelince oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Bu arada dominarlara yine zam gelmiş 35.700

Ben de ug kullanma klavuzunu arıyordum, link için teşekkürler.
230km civarı İki çubukta sürekli uyarı veriyor, 9 litre yakıt alıyor.sanki 300km menzili var gibi

Ben de ug kullanma klavuzunu arıyordum, link için teşekkürler.
230km civarı İki çubukta sürekli uyarı veriyor, 9 litre yakıt alıyor.sanki 300km menzili var gibi

Benimki eski kasa 100 kilometrede 3.1 litre tüketimim var.Birdepo ile 300 kilometre yol yapıyorum ve tek çentiğe düşüyor.Bu motorun en çok sevdiğim yanı o.

Arkadaşlar bu azami yük konusu benim için problem artçı binince en ufak kasiste altta biseyler sürtüyor.Arka amortisörün ön yükleme ayarı yok mu ? Servise sordum isterseniz sertlestiririz ama fark etmez yine de sürter dedi motordaki tek hoşuma gitmeyen özellik bu 🤔

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaşlar bu azami yük konusu benim için problem artçı binince en ufak kasiste altta biseyler sürtüyor.Arka amortisörün ön yükleme ayarı yok mu ? Servise sordum isterseniz sertlestiririz ama fark etmez yine de sürter dedi motordaki tek hoşuma gitmeyen özellik bu 🤔

1 veya 2 kademe yükseltip deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar