Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu azami yük konusu benim için problem artçı binince en ufak kasiste altta biseyler sürtüyor.Arka amortisörün ön yükleme ayarı yok mu ? Servise sordum isterseniz sertlestiririz ama fark etmez yine de sürter dedi motordaki tek hoşuma gitmeyen özellik bu

Çok ilginç, 110 kilo artçı aldım yine sürtmedi.Hatta benimki en yumuşak ayarda.Benimki ug değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

1 veya 2 kademe yükseltip deneyin.

Kemal dominardan sonra ne aldın?

Çok ilginç, 110 kilo artçı aldım yine sürtmedi.Hatta benimki en yumuşak ayarda.Benimki ug değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------

Kemal dominardan sonra ne aldın?

Benim de UG değil 2017 ben 95 kiloyum arkama da boyu uzun bi arkadaşı artçı almıştım o da benim kadar vardır çukur vs geçtim mi sürtüyordu yani.

Motosikleti
Henüz yok.
Şimdilik söylemim, kısa bir süre sonra ortaya bilgi veririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250cc seneye gelirmi acaba...

reo

Gelmesi gerekir zira memleketin ekonomik şartlarına uygun cc sınıfında olduğundan hem alırken ötv avantajı var hem de vergisi alt sınıfta.
Dominar ölçülerinde ama 27hp lik 250cc motor gerçekten avantaj.
Fakat kullanırken de bir o kadar dezavantaj olacak zira motosiklet üstündeki motora göre çok ağır. Millet gitmiyor diye konu açar tıpkı Suzuki vstorm 250 gibi.

Ama bana hitap eden bir motor, ilgimi çekti doğrusu.

Motosikleti
Ns200
180kg ile 250ccde ağırlıkta lider oluyor galiba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

230.769 Hindistan Rupisi eşittir 20.801,64 Türk Lirası * x1,3 x1,35 x1,18 = 43.076

188.035 Hindistan Rupisi eşittir 16.949,12 Türk Lirası x1,3 x1,08 x1,18 = 28.079

*Motosiklette gümrük vergisi yüzde 30'a çıktı Motosiklete ilave yüzde 10 daha ek gümrük vergisi getirilerek ek vergi toplamı yüzde 30'a çıkarıldı.

fiyatları yanlış hesaplamıyorsam yeni gümrük vergisiyle bu fiyatlara geliyor.

Motor 400 km de soğutma suyu minimuma inmiş motor ısınmış araza ışığı çıkıyor ne yapmam lazım

Motosikleti
Henüz yok.
Motor 400 km de soğutma suyu minimuma inmiş motor ısınmış araza ışığı çıkıyor ne yapmam lazım

Yedek hazneye damacana suyu ekle zaten alacağı 10 20ml su, çalışan motor ısınması normal tabi başka bir durum yok ise, arıza ışığı sabit yanıyor ise sıkıntı yok devam belli bir süre sonra kendiliğinden sonecektir, illa emin olmak isterseniz servise götürün gerekli bakımları yaparlar.

Aynen gösterdim normal dediler hin. Gelip beklediği için çalışıp mekanizmaya çektiği için böyle deyip sıvı eklendi şuan normal

normal değil.

soğutma sistemi kapalı devre çalışır. su eksiltiyor ise bi yerden kaçak vardır.

dıştan kaçak yok ise, su yanma odasına gidip oradan buharlaşıyordur. oluşan bu su buharı lambda sensöründe farklı değerler okunmasına sebep olabileceğinden arıza lambası da yakabilir.

mutlaka farklı bir servise baktırmanı, kuralkan'a yazmanı öneririm.

Dogrudur o yeşil sıvının göstergesi olduğu bölümden bakınca buharlaşma olduğu belli oluyordu motor soğuyunca düzeldi .

reo

Bugün muyenemin 3 gün geçtiğini fark ettim. Muayene randevusu aldım, egzos muayenesi yoktu değil mi? Sadece genel muayeneye girecek diye biliyorum, doğru mu?

Bir de bugün araçlara cam filmi yapan bir yere gittim, gösterge ekranına şeffaf cam filmi yaptırdım. Çünkü österge camı kolayca çiziliyor gibi geldi bana. Sağolsun para bile almadı yapan arkadaş.

Motosikleti
Henüz yok.
Bugün muyenemin 3 gün geçtiğini fark ettim. Muayene randevusu aldım, egzos muayenesi yoktu değil mi? Sadece genel muayeneye girecek diye biliyorum, doğru mu?

Bir de bugün araçlara cam filmi yapan bir yere gittim, gösterge ekranına şeffaf cam filmi yaptırdım. Çünkü österge camı kolayca çiziliyor gibi geldi bana. Sağolsun para bile almadı yapan arkadaş.

Egzozla ilgili işlemi yok, lastiklerini elektrik aksamını kontrol et, yan çanta arka çanta varsa sök yani motoru kendi gözünle tüm aksamının sağlam olduğuna emin ol ve muayeneni yaptır.

reo

Egzozla ilgili işlemi yok, lastiklerini elektrik aksamını kontrol et, yan çanta arka çanta varsa sök yani motoru kendi gözünle tüm aksamının sağlam olduğuna emin ol ve muayeneni yaptır.

Teşekkür ederim.
Motorun her yeri sağlam da arka çanta var. Demiri sökmeye uğraşmak istemiyorum; Sadece çantayı takmadan gitsem olur mu ki?
Önceki konularda "ticari değilse arka çanta sorun olmuyor" demişler.
Randevuyu temmuz ayına aldığım için daha sürem var, düşünüyorum nasıl yapsam diye :)

Teşekkür ederim.
Motorun her yeri sağlam da arka çanta var. Demiri sökmeye uğraşmak istemiyorum; Sadece çantayı takmadan gitsem olur mu ki?
Önceki konularda "ticari değilse arka çanta sorun olmuyor" demişler.
Randevuyu temmuz ayına aldığım için daha sürem var, düşünüyorum nasıl yapsam diye :)

Çantayı sökmene gerek yok. Hafif kusurlu olarak geçiyor muayeneden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar