sagolasin cevap icin, dayco nasil tavsiye edermisin?
Lokma takımın kaliteli değilse varyator ve debriyaj somunlarını sökerken ya da takarken cırcır kısmını bozabilirsin dikkat et. Ayrıca o Varyatör tutucunun uçlarındaki çıkıntıların Varyatör de yerleri var Varyatör pallerine (pervane) takma sakin kırarsın![]()
Thesinner83 çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. Aparatın siparişini verdim. Aklıma takılan tek bir konu kaldı. Youtube videolarında bagalara gres sürme olayı. Yamalube'nin gresini ve orjinal bagaların sipariş verdim. Bu bagaları bazı videolarda gresliyorlar, bazılarında baga yanlarındaki boşluğa sadece gres sürüyorlar bazılarında dahiç sürmüyorlar. Kafam karıştı. Büyük ihtimal sürülecek gibi geliyor. Sorum bagalara mı sürülecek yoksa baga yanındaki boşluğa mı.Bir de ne kadar miktar olarak gres sürmeliyim. Şimdiden teşekkürler.
Acaba DAYCO da ses yapacak mı çok merak ediyorum ? Deneyimlerinizi yazarsanız makbul geçer,kayış değişim zamanım yaklaşıyor lakin orjinali çok tuzlu.
Merhaba. Ben de şu kayış konusuna değinmek istiyorumağır bakımım geldi, baxı markalar için top speed düşüyor ama performansı iyi falan diyorlar. Nasıl yapacağız nasıl bişey kullanmam gerekiyor var mı tavsiyesi olan? + 300km geçti yağ uyarısı falan veriyor çok sıkıntı olur mu bunaralar bakıma vereceğim
[/COLOR]
Top speed düşerse ara hızlanması artar pek bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.
Merhaba. Bu aralar çok yazıyorum buraya ama çözmem lazım bazı şeyleri
Kayışta dayco ve bando kullananlar ya da bilenler yorum yapabilir mi? En geç cuma bakımını yaptırmam lazım, şuan serviste ya da orjinal parçalar için sıkıştıramıyorum kendimi. + olarak ebc marka ön arka balata alacağım, sentetik yarı sentetik vs türleri varmış. Hangisini kullanayım?
s.a arkadaşlar x max 25 abs 2019 motorumla daha önce 145 km görürken son zamanlarda 128-129 zor görüyor nedeni ne olabilir daha önce başına gelen arkadaşlar varmı ???
s.a arkadaşlar x max 25 abs 2019 motorumla daha önce 145 km görürken son zamanlarda 128-129 zor görüyor nedeni ne olabilir daha önce başına gelen arkadaşlar varmı ???
Bugün ist dan yeniçiftliğe r 25 le gittim feldim şuan ölüyorum. Satip xmax ya da forza alcam ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Ist daki bi abimiz bana motor surdurse olmaz mi. O da benm 2020 r 25i surse de motoru tanisam görsem![]()
teşekkürler yardımlarınız için motor daha 7 bin km olmadı yüksek ihtimalle benzinden kaynaklanıyor espresso arkadaşın dediği gibi şimdi yeni aldım opetten bide öyle deneyim olmazsa servis yolu gözüküyor