Bisikletimin arka freni tutmadigi icin bir suredir daha dikkatli olmaya calisiyordum. Bugun hatta az evel, yurda donuste arabamdan indim baktim bi eleman bisikletini tamir ediyor. Hemen yanina gittim isten anliyorsan benim de yardima ihtiyacim var etc. iyi niyetli cikti tabi dedi hemen getir bisikletini ilgilenim.
Tam kadro takim cantasi ile bisikletimdeki problemi cozmeye calisirken tanisdik, kendisi de Bilkent'de ogretim gorevlisi olarak calismakta ayni zamanda da masterini yapiyormus. Ben tabi hemen doga sporlari klubu var ben de, bilgisayar muhendizligi okuyorum projelerden vakit olmuyor hic katilamiyorum toplantilara diye muhabbete girdim. Bir iki dadika beni dinledikten sonra ben o klubun 3 senedir uyesiyim. En basarili oldugum donemde 1 ay dagda kalmisimdir dedi. Nasil dersler kolaymiydi filan demem kalmadan insan hersey icin vakit bulabilir spor yapmak daga cikmak meditasyon yapmak ozel seylerdir. 1 ay'i dagda gecirmek buyuk bir kayip degildir dedi. Sen de arkadasim universite sinavina hazirlanicam diye hayatini zehir etme sporunu yap internetine gir kendine ayit bir zaman dilimi belirle disipline ol. Insan beyninin nelere kadir oldugunu anliyacaksin

Bu arada arkedes odtu'de dogada kullaniyormus bisikletini arabasinin arkasinda trailer vardi. Bisiklet icin yaptirmus, az daha selamlasirsak belki beni de alir yanina gidip odtu'nun ormaninda da kullaniriz. Belli olmas
Kendine iyi davran, mutlu kal!