Merhaba MT dostları.
Bu sitede boyle bir olayın olması beni çok üzdü, ki herzaman siteyi takip edip hafta sonları da etkinliklere katılan ve de aranıza yeni katılan biri olarak. Dilerim böyle bir şey bir daha yaşanmaz ve her şey tatlıya bağlanır. Burada her iki tarafında haklı yada haksız düşünceleri var.Tabi bunlar benim nacizane fikirlerim. Belki başlangıçta art niyet yoktu ama bakıyorum yavaş yavaş herkes birbirini kırmaya başladı.
Kılıçbalığı bu topic i açmadan once bende okudum bir arkadaşımız kan bağışı için yardım istedi ve hemen akabinde de Kılıçbalığı Türkiye genelinde yaygınlaşması için burayı açtı.Güzel bir fikirdi.Kılıçbalığını takdir ediyorum. Ancak bunun hemen sonrasında ayrı bir topic açıldı sanki kılıçbalığı çağrı yapmamışta MT moderatorleri böyle bir çağrıda bulunuyorlarmış gibi.Halbuki alıntı yapılıp destek verilmesi istenebilirdi. Topic lerin açılma saatlerine bakılırsa çok yakın birbirine. Burada Kılıçbalığı haklıdır.
Haksız olduğu bir konu var ki o da pireye kızıp yorganı yakmak gibi birşey oldu. Yorganı değil siteyi sildi birdenbire.Hadi Adana herzaman görüştüğü insanlar var ama buraya bir daha asla girmemeyi söyleyince de onu seven dostlarını sanki bir kalemde silmiş gibi oldu.
Gelelim MT Moderatörlerine. En azından Kılıçbalığını kazanmak için bu topic e onun yazısı eklenebilirdi.Onore etmek için.yaygınlaştırıp Türkiye genelinde herkesin
www.motosiklet.net sayfasına tıkladığında karşısında bu çağrıyı görmek iyi bir fikir. Kimse art niyet düşünmedi .Sonuçta kan vermek kutsal bir görev o ya da bunun öncü olması önemli değil.Kırıcı değil yapıcı olmak lazım.
Ninja senin uslubunda yapıcı değil kırıcı. Adam gibi adamlarla görüşelim deyince bir anda herkes adam değilmiş gibi bir anlatım olmuş.
Şu anda gülüyorum içimden hani çocuklar kavga etmeye başlarlar da birbirlerine olmadık laf bırakmazlar ya, bizde ona benzedik şimdi. Lütfen arkadaşlar bakın kimsenin yapamadığını sizler yapıyorsunuz
ulvi bir görevi tüm Türkiye genelinde o yada bu kişi için değil tüm insanlık için yapıyorsunuz. Kalp kırmaya değmez.Kavgaları kırgınlıkları bir tarafa bırakalım bütün olalım örnek olalım. Kırdığımız kalpleri onarmaya çalışalım. Daha fazla da kimseyi kırmayalım ve kapatalım bu konuyu diye düşünüyorum.
Herkse kazasız belasız günler.