Çok önemli bir konu haydi motorcular kolları sıvayalım

Slm millet evet Kılıçbalığı abim çok güzel ve anlamlı bir konuya değindin herkesten rica ediyorum yüklenebildikleri kadar yüklensinler bu konuya ve kan verebilecek her dostan her arkadaştan her kardeşten her eşten her sevgiliden hatta her eski sevgiliden tekrar rica ediyorum örgütlenelim bu konuda bu arada Yusuf abi Adana'ya +1 yaz bende varım
herkesi seviyorum

tabiki bende varım !kan vereceğimiz gün oruç tutmayız buda hayır işi allah affeder bizi 'borç yaparız daha sonra bir gün tutarız haber bekliyoruz senden sevgili abim kılıçbalığı....

tabiki bende varım !kan vereceğimiz gün oruç tutmayız buda hayır işi allah affeder bizi 'borç yaparız daha sonra bir gün tutarız haber bekliyoruz senden sevgili abim kılıçbalığı....

Dostum
inşallah ayarlayabilirsek iftar sonrasına ayarlamaya çalışacağım tüm dostlarımı ibadetetinin ardından böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin huzurunu yaşıyacaktır.:)
ama tabiki kızılay kan merkezinin veya bu kan alım olayını gerçekleştirecek kurumun vereceği kararalara bağlı olacağı için zaman ve tarih konusu bizden ziyade onlara bağlı..........
ama şartlar ve durum ne olursa olsun biz KOLLARIMIZI sıvadık ve kanlarımızı dostlarımıza veya ihtiyacı olan herkese vermeye hazırız bizim için ne saatin,ne tarihin ve yerin önemi olamaz..............

İstanbul listesine beni de ekleyin :cat:

slm dostum
seni seviyorum duyarlılığını biliyorum ama sen İstanbul'da üstüne düşeni yap ve İstanbul sorumlusu Akalteke dostumla güç birliği yap orada bizim (duyarlı MT) gücümüzü hissettir.............
Bu konuda ilk İstanbul MT'den Akalteke kardeşimden cevap geldiği için bu işin sorumlusu o dur bu yüzden artık onunla irtibat kurup bu bize düşen kutsal görevi memleketin her köşesinde anlaımızın akıyla yerine getirelim

getirelim kii motor neymiş,motorculuk dostluğu neymiş tüm TÜRKİYE anlasın

bunu özellikle belirtmek istiyorum ki malesef motorculara toplum gözünde çok iiii intibayla bakılmıyor işte bu yanlış düşünceyi çürütmemiz için elimize geçmiş en güzel duyarlılık fırsatı bence

Haydi MT

Haydi tüm motorculuk ruhu taşıyan dostlar

Haydi Haydi sıvayın kolları:)

Son düzenleme:
hep destek .tam destek

İzmir"de Kenan
Adana"da Yusuf abi
Konya"da Yılmaz
Eskişehir"de Volkan
Ankara"da Onur

konyada özellikle üniversitede kan verimi oluyor. oruç olayına gelince gerçekten baş dönmesi yapabiliyor. fakat kendimiz sağlık açısından veremesek bile mail yoluyla herkese duyururuz. belki kana ihtiyacı olan bir kardeşimize faydamız olur.

kızılay kan merkezi gezici kan alım araçlarıyla kan topluyor. Konyada üniversitede ve merkezde birkaç yerde kan toplanıyor.:cat:

fakat fedakarlık da bazen ciddi sorunlar yaratabiliyor. konyada bir arkadaşımız çok zayıf olmasına rağmen ısrarla kan verdi ve şu anda şeker hastası:pale:

kendi bünyenizi kontrol ederek kan verin lütfen:wiinkk:

mail yoluyla kan kampanyalarını duyurmak da bir yol.

İlaç kullandığım için kan veremiyorum bir süre ancak duyuru dün akşam ekşi sözlükte yazıldı , diğer içinde bulunduğum gruplara da gönderdim.

Dostum
inşallah ayarlayabilirsek iftar sonrasına ayarlamaya çalışacağım tüm dostlarımı ibadetetinin ardından böyle kutsal bir görevi yerine getirmenin huzurunu yaşıyacaktır.:)
ama tabiki kızılay kan merkezinin veya bu kan alım olayını gerçekleştirecek kurumun vereceği kararalara bağlı olacağı için zaman ve tarih konusu bizden ziyade onlara bağlı..........
ama şartlar ve durum ne olursa olsun biz KOLLARIMIZI sıvadık ve kanlarımızı dostlarımıza veya ihtiyacı olan herkese vermeye hazırız bizim için ne saatin,ne tarihin ve yerin önemi olamaz..............

slm dostum
seni seviyorum duyarlılığını biliyorum ama sen İstanbul'da üstüne düşeni yap ve İstanbul sorumlusu Akalteke dostumla güç birliği yap orada bizim (duyarlı MT) gücümüzü hissettir.............
Bu konuda ilk İstanbul MT'den Akalteke kardeşimden cevap geldiği için bu işin sorumlusu o dur bu yüzden artık onunla irtibat kurup bu bize düşen kutsal görevi memleketin her köşesinde anlaımızın akıyla yerine getirelim

getirelim kii motor neymiş,motorculuk dostluğu neymiş tüm TÜRKİYE anlasın

bunu özellikle belirtmek istiyorum ki malesef motorculara toplum gözünde çok iiii intibayla bakılmıyor işte bu yanlış düşünceyi çürütmemiz için elimize geçmiş en güzel duyarlılık fırsatı bence

Haydi MT

Haydi tüm motorculuk ruhu taşıyan dostlar

Haydi Haydi sıvayın kolları:)

Kılıçbalığı sen merak etme burada Akalteke üstüne düşeni elinden geldiğince hatta fazlasıyla yapacaktır. Biz İstanbul mt olarak da O'na elimizden gelen tüm desteği vereceğiz için rahat olsun :rendeer:

Sevgili BBRR dediğin gibi Mt olarak yapılacak bir iftar organizasyonu sonrasında kan verme işlemi yapılabilir. Bu konu ile ilgili yaptığım bir kaç görüşme sonucunda Kızılay'a en az 3 gün öncesinden bağışta bulunulacak kişi sayısının ve mekanın bildirilmesinin yeterli olduğunu öğrendim. Ancak minumum da ( eğer merkezi bir yerde değilse ) 20 kişinin kan vermesi gerekiyormuş böyle bir organızasyonun yapılması için.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. 0 RH+ grubuyum. Her zaman kan vermeye hazırım.
Abim de lösemi hastası olduğundan bu hastaların durumunu iyi bilirim.
Lütfen hepimiz gerekli duyarlılığı gösterelim.
Özellikle löseminin bazı türleri var ki haftada bir (hatta bazen daha sık) kana ihtiyaç duyulabiliyor.
Kana ihtiyacı olanlar lütfen beni aramaktan çekinmesinler.
Kan grupları listesinde de ismim ve telefonum bulunuyor.

Doğal olarak İstanbul organizasyonunda bende varım.Yer ve zaman belli olduğunda arabayla gelebilir ve 3-4 arkadaşıda alabilirim.

Benim kan grubum A rh + Uygunsa ben vermek isterim ama adanadayım...
Eğer buradan toparlayıp gönderme imkanı varsa bende bu kampanyaya katılırım. Adana'dan doktor olan üyelerimiz var onlrarın yapacağı organizasyona seve seve katılırım. Arkadaşlara geçmiş olsun...

Benim kan grubum A rh + Uygunsa ben vermek isterim ama adanadayım...
Eğer buradan toparlayıp gönderme imkanı varsa bende bu kampanyaya katılırım. Adana'dan doktor olan üyelerimiz var onlrarın yapacağı organizasyona seve seve katılırım. Arkadaşlara geçmiş olsun...

kardeş sen Kılıçbalığını tanımıyorsun galiba konuyu açan zaten Kılıçbalığı ve Kılıçbalığı'da Adana'lı............

Moderatör (forrap)
Arkadaşın açtığı o başlığı da görüp mesaj yazmıştım,bir hal çaresini düşündüm ama bulamadım.Eğer böyle toplu bir organizasyon yapabileceksek ve bu kanlar bir şekilde ulaştırılabilecekse ben sonuna kadar varım...

Arh-

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende verecegım bızım burda carsının ıcersınde bı mınıbus var orda kan bagısı yapılıyor
mersin okan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar