- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Selamlar.. 2008 model doblo aracım var...egede yaşıyorum..karadeniz turu yapmak istiyorum..bagajda sym cruısym taşıtabilir miyim? Amacım boluya kadar doblo ile gidip bolu abant ve çevresini motor ile gezmek..sonra doblo ile kastamonu samsun giresun trabzon rize artvin yapacam ..her durakta dağ bayırı mıtor ile gezmek istiyorum
Motor bagaja sığar mı
Güvenli olur mu
Yorucu olur mu indir bindir vs
Görüşleri alayım...arabayla doğanın tadı çıkmıyor..motor ile 1200km yol eziyet olur ve kötü havada sığınak yok..dönüşte 1200km tapa gaz motorla gelmek mümkün değil..doblo ile 1200 rahat gelinir
Üstelik çadır kamp malzemeleri vs için doblo çok uygun..motorla da taşınır ancak çok kısıtlı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Doblo ile gezinti amaçlı bu motor taşıma işi olur mu peki
Arkadaşım yine de sen daha iyi bilirsin ama bak daha ehliyetin yok, alacağın motor konusunda kararsızsın, alacağın motorun huyunu suyunu bilmiyorsun, motosiklet ve yol tecrüben az ya da yok, beni yanlış anlama ama sence de biraz erken değil mi araziye çıkmak, uzun yol yapmak, şehirler arası seyahat etmek?