Fiorino Bagajına Motor Sığar mı ?

Nasipse yakın zamanda motor alacağım. Okullar açıldığında Salihli'den Denizli'ye motorumu götürmek istiyorum. Daha motor deneyimim olmadığı için uzun yoldan çok korkuyorum. Linkteki araca sahip abim. Bu arabanın arka koltuklarını da iptal edip motoru sığdırabilir miyiz ? Kafamdaki modeller - Zone 150 , Bajaj 125 , Bajaj 150.

https://otomobil.fiat.com.tr/fiorino-panorama/fotograf-galeri

mümkün durmuyor koltukları sökünce arka bagaj ölçüsü nedir ölçüp biçmen lazım

Maalesef, koltuğu yatırmak yada sökmek yetmiyor. Sağ ön koltuğu da çıkarman gerekiyor. Fiorinonun Bagaj kapaı ile ön koltuk sırtlığı arasındaki mesafeye asla motosiklet sığdıramazsın. Vaktiyle ölçüp biçtim, ordan biliyorum.

Arabanın ön koltuğunu, motorunda ön tekerini sökeceksin öyle sığar. Bende vw.caddy e aynı şekilde sığdırmıştım YBR yi.

Önden sen git, arkadan abin seni takip etsin. Yol tecrübesi de edinmiş olursun.

GZ2aZy.png

1pDqp1.jpg

2 gün önce D3 kasa Dobloda motorumu taşıdım. Arka çiftli koltuğu yatırdım 10 cm yüzünden sığmadı. Çiftli koltuğu söküp yüklemek zorunda kaldım. Dikkat edersen teker kısmı ayak koyma boşluğuna denk geldi o kısmı doldurdum. Motoru düz bir konumda tekli koltuğa bağladım. Ankaradan Afyona sorunsuz bir şekilde getirdim. Motorun uzunluğu ön tekerden plakaya kadar tam 200 cmdi.

Fiorino daha küçük hem uzunluk olarak hemde yükseklik olarak sığarmı bilmem. Kendim sığdırmak istersem eğer tavan kurtarıyorsa arka koltukları ve ön yolcu koltuğunu söker öyle yüklerdim. Biraz uğraştıracak kolay gelsin.

ön yolcu koltuğunu sonuna kadar öne itersin, baktınki olmuyor motorun ön tekerini de sökersin 30 cm de ordan kazanırsın. olur biter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar