yurt dışından ithal edilen futbolcunun hava alanında yüzlerce taraftarla karşılanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu insanlar yurt dışından ithal edilmiş, 1 maçını bile izlemedikleri bir adamı nasıl bir gazla omuzlarına alarak karşılarlar aklım hayalim almaz.bu ne yalakalıktır allahım ya.

büyük ihtimalle, bir köfte ekmek ,bir ayran karşılığı kahvelerden toplanmışlardır. bu şekilde karşılanan ve ben neymişim beaaa diye düşünen 2. sınıf futbolcu ,herhangi birileri yüzünden pek parlak bir sezon geçirmemişse aynı yalaka taraftar topluluğu koro halinde anasına küfür eder,,,,, hatta tartaklar döver bile.sezon sonunda ülkeden arkasına bakmadan kaçar bu adamlar. iki yüzlü toplumuz abicim...

bu insanlar yurt dışından ithal edilmiş, 1 maçını bile izlemedikleri bir adamı nasıl bir gazla omuzlarına alarak karşılarlar aklım hayalim almaz.bu ne yalakalıktır allahım ya.

dostum bunun adı yalakalıksa ewet ben gittim ariel ortega için hava alanına gittim karsıladımda elimde bayrak sırtımda formayla bence bu yalakalık degilde taraftarlıktır hem bu arad kac kez stadyumdan mac izledin bilmiorum ama kulak dolma ve motosikletin dışında konularla foruma konu acarsan bak böle kimse yazmaz bin motorunada bi gezi yap fotgraf cek bişeyler yap eklede bizde yorum yapalım

stadlarda tartaklandık hem taslandık hem coplandık
her cefanı cektik ama seni yalnız bırakmadık
senin için fener senin için...

muhahahahaha

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorum yok.almayı da düşünmüyorum. çünkü keeway 150 superlight ı olan bi arkadaşımla atrçı olarak biraz dolaştım ve arkadan son sürat gelen bi arabanın bize kösmesi halinde hiç şansımızın olmayacağını kemiklerime kadar hissettim.köyde trafik olmayan yollarda dağda taşta binmek için ATV düşünüyorum.onunla ilgili bilgi toplarken bu siteye girdim ve ortam neşeli geldi.ben motora ilgili olmayan konu dışı topicinde bu konuları açıyorum.başkalarının açtığı topicler de çok fazla motorla alakalı değil. adı üstünde konu dışı.miletin motor muahbbeti yaptığı yerde açmıyorum konuyu.ilgi görüp görmemesi çokda dert değil. insnaların tercihlerine saygı duymak lazım.

hayatım boyunca 2 kez maça gittim ve maçı hiç izleyemedim. çünkü biizm insanımızda toplu halde oturup bir oyun izleme kültürü yok.konserlere de gitmem yılardır. oyunun en heyecanlı yerinde önünden çekirdekçi geçer,sucu gçer bi halt anlamazsın. kimse susmaz komnsatre olamazsın.ayrıca futbol da çok sıkıcı geliyo bana. zevk meselesi.................gittiğim iki maçta hiç tanımadığım adamın gol sevinciyle bana sarılması,bağırmıyor diye yaşlı bir adamın dövülmesi gibi barbarlıklar gördüm ve daha da soğudum.

hiç bir maçını izlemediği adamı omuzlarında taşıyan taraftar kitlesi dünyada olsa olsa türkiyede vardır heralde.bu bence düpedüz yalakalık.

raflar Yüce ALLAHIM senin gibileri karşımıza çıkararak bizi sabır imtihanına tabi tutuyor,ama sen ve senin gibilerinin gazına gelmeyiz,sen gibi şeytanın laflarına karnımız tok bizim.

ya bence ariel ortega nın macını izlemislerdir veya anelkanın cunku bunlar tanıdık.Yani gitmeleri dogal ama benim garibime giden galatasaryın inamota dene bi japan nı karsılamaya gitmleri yav ondan bin kat iyi oynayan türk var takımda yane o kadr sevgiyi ona yapsalar daha iyi olur diyorum

''stadlar 30'ar bin kişilik beşiklerdir'' der bir düşünür..
iyide der...
(bunu yazmıyacaktım aslında ama; madem aklımdan geçti yazdım bende)
saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
1 maçını bile izlemedikleri bir adamı nasıl bir gazla omuzlarına alarak karşılarlar aklım hayalim almaz.bu ne yalakalıktır allahım ya.
bu şekilde karşılanan ve ben neymişim beaaa diye düşünen 2. sınıf futbolcu ,herhangi birileri yüzünden pek parlak bir sezon geçirmemişse aynı yalaka taraftar topluluğu koro halinde anasına küfür eder,,,,, hatta tartaklar döver bile.sezon sonunda ülkeden arkasına bakmadan kaçar bu adamlar

iki yüzlü toplumuz abicim...

raflar Yüce ALLAHIM senin gibileri karşımıza çıkararak bizi sabır imtihanına tabi tutuyor,ama sen ve senin gibilerinin gazına gelmeyiz,sen gibi şeytanın laflarına karnımız tok bizim.

hay kafanıza raflar kadar taş düşsün....dinime küfreden müslüman olsa bea.

Son düzenleme:
yav sana bişey demeyecem varya aile terbiym müdase etmiyo yoksa diyeceklerimi sende çok iyi biliyon

Forumdan Uzaklaştırıldı
bana şeytan demişsin ama seninde melaike olduğunu hiç sanmam.osmanlıcı olup da atatürke de sahip çıkan bir adam olduğun için ben sana içimden bişeyler dedim bile ama dışımdan demicem benim de terbiyem müsade etmiyor.en fazla bu ne perhiz bu ne hıyar turşusu diyebilirim .herneyse böyle daha iyi heralde.barış olsun huzur olsun,insanlar gülsün mutlu olsun şu güzelim huzursuz memlekette.bir de biz milletin huzurunu kaçırmayalım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kardeşim buna yalakalık değil profesyonellik, iş adamı olmak denir. yönetim parasını bu yabancıya vermiş gibi yapar ve aklar. sonra 100 kadar adam tutulur ve havaalanına götürülür. şakşakçıların ve medyanın desteği ile gelen futbolcunun reklamı yapılır böylece taraftar iyi bir transfer yapılmış havasına sokulur, iş kitabına uydurulur ;)

bonanzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bengüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

hepimiz yalakayız

sen yalaka olacak kadar taraftar duygusu yasamıyorsan ot geldin saman giersin

sana mantar hayatında basarılar

bayrak_beyaz.gif

bengüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepimiz yalakayız

sen yalaka olacak kadar taraftar duygusu yasamıyorsan ot geldin saman giersin

sana mantar hayatında basarılar

işte eninde sonunda bir tane sağduyulu ve ayağı yere basan bir arkadaş çıktı. kendini bil canımı ye.

valla benim bir onurum gururum var.tuttuğum takıma geldi diye yılışık yılışık dünya çapında 2. sınıf bi adamı karşılamaya gitmem yani. sen bana anadolu florasında mantar diyorsan evet ben kültür mantarının kralıyım. en azından elin gavurunun adidasın içindeki kokmuş ayağının kokusunu içime çekip ;
of nefis,real madrit havası kokuyor ,abi büyüksün bea.demiyorum.

kardeşim buna yalakalık değil profesyonellik, iş adamı olmak denir. yönetim parasını bu yabancıya vermiş gibi yapar ve aklar. sonra 100 kadar adam tutulur ve havaalanına götürülür. şakşakçıların ve medyanın desteği ile gelen futbolcunun reklamı yapılır böylece taraftar iyi bir transfer yapılmış havasına sokulur, iş kitabına uydurulur ;)
... ben bu ülkede bilime inanç yok dedim herkes bana kızdı.......bilimsel yaklaşım dığı için profesyonelleşme de yok her sektör amatörce iş yapıyor diyorum.zaten türkiyede herkes herşeyi bilir..(!)

bir takım sırf taraftarı memnun etmek için adam gibi transfer yapmıyorsa ve popülist popülist transferler yapıyorsa o takımların olduğu ligin de oyuncununda dünyadakilerle rekabet edebilmesi mümkün mü ya. türk futbolu amatör kardeşim.bizde gariban anado takımlaına beş çeken en iyiler gidiyorlar avrupada 3. sınıf balkan takımlarından 5 yiyebiliyorlar.ne kaaa ekmek o kaaa köfte. böyle gözboyamalarla ancak hiç bi halttan anlamayan taraftar bozuntuarını tatmin ederler.o da geçici.

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
İlginç, çünkü nadirdir bu şeytan kılığındaki rafların fikrine katıldığım :) belki de futbolu sevmediğim için bu tespitlerine sonuna kadar katılıyorum. Ama ikiyüzlü toplum olduğumuza değil çok cahil bir toplum olduğumuzu düşünüyorum. Futbol, magazin ile güzel uyutulan cahil bir toplumuz, malesef. En güzel gazı cahiller yer bunlara maçı kaybeden tüm takımı bile öldürtebilirsiniz. Sporda fanatizm bana amaçsız geliyor. 11 kişi milyonları götürecek diye kendimi yırtmam. Sporu savaş ile karıştırmamak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
"avrupaya zaten herşeyi biz öğrettik,,biz ki imam-ı gazalillerin, uluğbeylerin torunlarıyız,,,, biizm cahil olmamıza imkan yok uleayn!" gazındaki heriflerle tartışmaktan bıktım.ayağı yere basan adam görmek sevindirici.

ya zaten sadece spor da deil , bizim gibi ilköğretimi, zaman kaybı olarak geçen cahil toplumlarda fanatizmin her türü faciadır.1980 öncesinde alevileri gazlamışlar bilmemne katliamı yaşanmış , sünnileri gazlamışlar tokat maraş katliamları yaşanmış, 1990larda şeriatçıları gazladılar madımak oteli yakıldı, kürtleri gazladılar 1984 ten beri savaş halindeyiz.biizm gibi cahil toplumları fanatizmden uzak tutmak lazım. bi top için adam bıçaklanması da sporda fanatizmi yani.barbarlık.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Nasıl uzak tutacaksın? Cahillerin, onları kullananlar için en güzel yanı sorgulamadan ölümüne fanatiklik yapmaları zaten. Tüm topluma kaliteli eğitim vermek lazım. Tabi ki başta Türkçe.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet tüm toplumu adam gibi eğitmek laızm. yoksa dünyada kıbrıs rumları kadar bile kaale alınmayan kıytırık bi "arap ülkesi" olmaktan kurtulamicaz.dediğin gibi türkçe eğitmek lazım. ama yabancı dil ve bilgisayarı ötürmeyen adam da mğara adamı gözüyle bakılıyor bu devirde.biraz ütopya gibi ama türkiyedeki herkes kültürünü , kimliğini adam gibi öğrenmeli sahip çıkmalı , özümsemeli,bilgisayarı yutup çıkarmalı ,,rusça ve ingilizceyi bülbül gibi şakımalı., arapça farsça ve çinceyi de seçmeli vermek lazım.iskandinavyalılar hemen hemen böyle adamlar ve bunlar senin benim gibi insan yani. marstan ithalat da değil yerel mahsul yani.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Muhakkak, yabancı dil eğitimi verilmeli ama bu kültür yozlaştırılması şeklinde değil, anaokulundaki bebelere değil, isteyen çok daha kalitelisini temel eğitimden sonra ve/veya tüm üniversitelerde aynı derecede alabilmeli, özel okul kılıfıyla bu vatana ingilizceyi çok iyi bilen Cumhuriyet düşmanları yetiştiriliyor. Hatta özel okullar ya çok iyi denetime tabi olmalı yada devletin olanakları iyileştirildikçe kapatılmalı tabi bazılarını kapatmak güç olacaktır bir iki tanesi zengin azınlık için asıl açılış amaçları doğrultusunda bırakılabilir. Bilgisayar eğitimi keza öyle, gençlik yazışma programlarını ''msn, gtalk'' tüm bilgisayar dünyası zannetmemeli internet kafelerde çaldıkları kullanıcı adları için para, kontür vs. dilenmemeliler. Bu listeyi çok daha uzatmak mümkün, kaliteli eğitimcilerle kaliteli, adil eğitim bu toplumu her yönden iyi etkileyecektir. Tabi iç-dış düşmanlarımız bu değişime nasıl tepki verirler? Açılan işyerlerine yabancı isim vermeyi kimse düşünmediğinde, ekonomimiz çok daha küçük olduğu halde onların sözleriyle topraklarımızın en güzel yerlerini zengin gavurlara satmadığımızda neler yaparlar? Ve daha birçok toplumumuz adına iyi gelişmeler oldukça nasıl kudururlar, yaşayıp görmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar