Ne guzel organizasyonlar. Ben de gelmek istiyorum ama ehliyeti Kasim ayinda alacagim. Ben ehliyet alirim, kara kis gelir, organizasyonlar biter. Adalet mi bu yaw?r:
kardeşim gelemeyenler fotoları görünce çok üzülücekler vallahiÇok güzel bir akşamdı herkeze teşekkürler :cherry:
paşam slm:rendeer:Özel sebeplerden dolayı gelemedim..Umarım verimli eğlenceli geçmiştir..Baska bir organizasyonda görüşmek üzere..
S&S
Çok güzel bir akşamdı herkeze teşekkürler :cherry:
Fotograflari bekliyoruz arkadaslar!:cat:
cok guzeldi valla gelemeyenler catlasin
4 gunluk motorcu olarak araniza katildim![]()
gecemiz süper geçti bütün gelen arkadaşlara tşk ediyorum ve sözlerine sağdık
oldukları için tekrar tşk ediyorum gelelim sağdık olmayanlara
alperr:ağır ceza mahkemesine sevk edildin:queen:
lespaul:ağır ceza mahkemesi :queen:
desperadost:ağır ceza mahkemesi:queen:
007:hafif para cezası:queen:
tunoka:idam onur konuğu olduğu için:salut:
destinyofrock:hafif para cezası
arkadaşlar birini unuttuysam söyleyin lütfen:queen:
oh ohh...gencler yimekleri mamaları yediniz afiyetle...Bana gördüğünüzü anlatın bakayım...Hani fotolar...Donnıedarkoda ise dijital makine resimler yalan olur valla...beceremez bu şipşak işlerini doni dayım ...:mrgreen:
Birinizin aklına videoya çekelim hem sesli olur bide siteye yükleriz geçmedi tabiki dimi...Ah necdet baba ahh...Mekan keşfedelim derken bu detayları unutmak varmı ama...Şöyle kamerayı gören herkesin yemeği bırakıp iftarı unutup el salladığı..sırıttığı...Akşam ana haber bülteninde Ali Kırcanın konuğu olacağını zannedip pozlar atacağı tatlı sevimli videolar hani...![]()
senin makineli tüfek de çok iyiydi bea :mrgreen: hoca o ne ses öyle yaa :queen:
arkadaşlar yine süper bir buluşma gerçekleşti gelmeyenler çok şey kaçırdı diyorum başka da bişey demiyorum
ben de bekliyorum :cherry:
biri benim kulağımımı çınlattı:queen: :queen:çok haklısın vallah bir artisimiz vardı (aksi)bide sen gelseydin kameraya
çekmeye değerdi bizi hepten yıkar geçerdiniz:queen:
tezavrata gerek yok o sizlerin tevecüğü :queen: :queen: çiçekler odama lütfen:rendeer: :rendeer: :rendeer:Aksi yine sahne almışsın...![]()