Iftara Gidiyoruz 07.10.2006 Cumartesi Sariyerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akşama yağmur yağmasa bahçeye hazırlatıyorum masayı ağacın altında
of mis gibi çiçek kokusu yemekler çaylar nasıl ağızınız sulandımı:queen: :queen: benimki bile sulandı:cherry:

abi sendemi yav niye kimse olduğu yerden memnun değil :silent: biz istanbuldan kaçmaya çalışıyoz millet istabula gelmeye çalışıyo galiba bu böle sürüp gidecek :silent:

vallah musturaki emekliliğime az kaldı şurda 12senem var :pr: :pr: ilk işim kandırada yazlık yapmak deniz kenarında istanbulun pis havasından kurtulmak için:p okadarda yaşıyacağızmı oda belli değil ya:)

Son düzenleme:
akşama yağmur yağmasa bahçeye hazırlatıyorum masayı ağacın altında
of mis gibi çiçek kokusu yemekler çaylar nasıl ağızınız sulandımı:queen: :queen: benimki bile sulandı:cherry:

vallah musturaki emekliliğime az kaldı şurda 12senem var :pr: :pr: ilk işim kandırada yazlık yapmak deniz kenarında istanbulun pis havasından kurtulmak için:p okadarda yaşıyacağızmı oda belli değil ya:)

Bak Nejdet adımızın sonuna soru işareti koydun gıkımız çıkmadı eyvallah dedik. Ama iş istanbula laf söylemeye gelirse külahlar karısır.

"istanbulu sevmeyen istanbullu olamaz"

Başkada yok zaten.

akalteke

abi senin 12 senen var bizim 30 sene biz napcaz ölüp gidecez istanbulda yaww :p

Gelişim Sürücü Kursu;454550' Alıntı:
,
Çok ayıp abi ya hani aramızda kalıcaktı... LA LA LA GÜÜÜÜÜM olayı hem motorlayım onun frenleri sağlam...

aramızda zaten abi... biz bizeyiz yabancımı var burda :p

Son düzenleme:

ebo

öle deme abi ya demin acemi geldi msn oda sordu o ne diye :mrgreen:

öle deme abi ya demin acemi geldi msn oda sordu o ne diye :mrgreen:

anlatma abi malum iş durumları :p

ben akşama herkese anlatacan nasıl olsa :queen:

gelişmiş ibonun LALALA GÜÜÜÜÜÜMMM !!!!!????? olayıı az sonraaaaa :queen:
yanii iftardan sonra :queen: bizden ayrılmayın :p

ebo

Teşekkür ederim abi çok nazik çok kibar aynı zamanda çooookkkkkkkkkkkkkk iisin Allah seni başımızdan eksik etmesin ulu insan yüce insan müstesna karakter oturan boğa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
anlatma abi malum iş durumları :p

ben akşama herkese anlatacan nasıl olsa :queen:

gelişmiş ibonun LALALA GÜÜÜÜÜÜMMM !!!!!????? olayıı az sonraaaaa :queen:
yanii iftardan sonra :queen: bizden ayrılmayın :p

sen yine yakınlarımda otur iştahlı yemek yiyorum ozaman:queen: sen benim iştahımı açıyon:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ya bu yer nerde b google haritası falan koysaydıık

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bak Nejdet adımızın sonuna soru işareti koydun gıkımız çıkmadı eyvallah dedik. Ama iş istanbula laf söylemeye gelirse külahlar karısır.

"istanbulu sevmeyen istanbullu olamaz"

Başkada yok zaten.

akalteke

Kim İstanbullu olmak istiyor ki? Doğduğum yeri terketmişim sırf beton güzelliğiniz yüzünden. :)

Afiyet olsun, muhabbetiniz bol olsun, Allah kabul etsin ve sizi korusun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya bu yer nerde b google haritası falan koysaydıık

erhan kardeş en basiti şöyle tarif edim maslak yolunu takip ediyorsun
sarıyere gidermiş gibi kilyos levhasını görene kadar oradan kilyosa gidermiş gibi dümdüz devam ediyorsun kemerlere gelene kadar kemerlerden sağ yapıyorsun
birkaç km sonra direk sultansuya çıkıyorsun yani mekana bişey anladıysan ne mutlu bana:)

sorun olursa beni arayabilirsiniz istanbulun hertarafına çalışırım05327148102:queen: tabi kendimi kaybetmesem iyidir:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hacılar ben buluşma yerlerine geç kalabilirim o yüzden iş çıkışı direkt mekana gelirim orda görüşerik

bugun çalışıyorum dostum yarınkı izmit körfezpisti yarışları etkinligine gıtmeyi duşunuyorum hepimiz katılalım arkadaşlar yol yapıcaz kısmetse guzel olucak

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben ben bile anladım :queen:

anladıysan bravo valla istanbulu karış karış gezersin rahatlıkla:p

bugun çalışıyorum dostum yarınkı izmit körfezpisti yarışları etkinligine gıtmeyi duşunuyorum hepimiz katılalım arkadaşlar yol yapıcaz kısmetse guzel olucak

aa sendemi gelcen bende gidiyom yarın sabah 08.30da opette görüşelim:)

neyse ben çıktım telefonum 05327148102 tarık beni ara istersen ben opette olcam yarın

Son düzenleme:
Affınızı dileyerek İftar yemeğimize katılamıyorum.Çünkü vardiyadayım.Allah hepimizin Oruçlarını ve dualarını kabul etsin.

abiler bende gelmek isterdim hemde çok isterdim çünkü ilk defa mt üyeleriyle bi aktivite katılmak iyi olurdu tanışmış olurduk ama hem motorum olmadıgı için hemde iftardan 30 dakika önce işten çıkacagım için gelemiyorum hepınıze afiyet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar