böle kaza olurmu ?

beyler bu gün kaza yaptım motorla adam geldi otobanda arkadan wurdu starex bende öndekine vurdum hemde ehliyetim yok allah kimseye wermesin çok kötü motor un dışı dağıldı pilastikler ehliyetsiz gezmeyin benden tavsiye ben dikkatliyim demeyin adam bana arkadan geldi koydu hemde otobanda tabi bişey yapamadım adam bas git dedi öle kurtuldum yoksa adamın kaskosu warmış karşılar diodu ... neyse böle bişey oldu ehliyetsiz daha çıkmam trafie

Geçmiş olsun. Fakat sen yine de onun kaskosundan yararlanabilirdin...
Sana ehliyetsizlikten ceza yazarlardı. Geri kalan masraflar diğer tarafa yüklenirdi...

geçmiş olsun... bende de yok ehliyet kahretsin alamıyoruz kardeşim.... allah a bin şükür kazamız belamız olmadı...
bence gitmeseydinde o adamı bi temiz dövseydin masraflara karşılık.. resmen çakallık yapmış sana... hem suçlu hem güçlü.. tekrar geçmiş olsun.. ehliyet almaya imkanın varsa hiç durma al arkadaşım..
ehliyetsiz kullanma cezası = ehliyet parası

büyük geçmiş olsun.. otobandasın ve dengeni kaybedip düşseymişsin ooofff. allah korumuşş...

şimdi beyler o adamı bi temiz dövmek vardı bunu çok rahatda yapardım ama orda tamamem düşündüğüm şey ne yapmam gerektiği ve biraz insanlıktı adamdan şunu bkledim al kardeşim şu parayı ben sana çarptım madem yok ehliyetin bi kısmı benden olsun b kısmınıda sen yaptır falan gibi dier benim çarptığım adam çıktı noluo falan dedi bende anlamadım falan dedim bana arkadan çarpana yüklenmeye başladı ewet orda starexciye çok pis girilirdi kasklan şöle alnının tam ortasına bi koyardım hoş olurdu dimi :) ama şunu düşünyorum o adamdan şikayetçi olup ehliyetli arkadaşımın adını werip benim motoru o kullanıyomuş gibi otobanda motora arkadan çarpılıp kaçıldığı hem hala da onun kaputunda benim motorun izleri var benim motorda da starexin rengi duruyo böle bi beyan da bulunursam onun kaskosu ödemez ve adamın içinde patlar kendi ödemek zorunda kalır ama bi yandanda napmalıyım die düşünüom?

büyük geçmiş olsun.. otobandasın ve dengeni kaybedip düşseymişsin ooofff. allah korumuşş...

öncelikle geçmiş olsun kartall dostum dengesini kaybedip düşmemesi biraz saçma gibi geldi bana motorun dışpolyesterler dağılmiş diyor zaten otobanda yaşandığına göre bu olay heralde hızlı gelişmiştir ve arkadaş yere düşmüştür heralde doğrumu dostum:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsunm geçende birisi beni sıkıştırdı kapısı çizildi arabanın indi ehliyetn yok trafiği arıyorum dedi..
alttan alınca ben helalleştik..
döveceksin aslında

Fakat sen yine de onun kaskosundan yararlanabilirdin...
Sana ehliyetsizlikten ceza yazarlardı. Geri kalan masraflar diğer tarafa yüklenirdi...[/QUOTE]

Yanlız ehliyetsiz araç kullanmak tan motorsikleti parka çekerler di. Neyse gene ucuz atlatmış sın büyük geçmiş olsun:)

Fakat sen yine de onun kaskosundan yararlanabilirdin...
Sana ehliyetsizlikten ceza yazarlardı. Geri kalan masraflar diğer tarafa yüklenirdi...

Dediğim gibi , keşke polis çağırsaydın...

Tabi şu durum da var! Senin motorundaki hasar 500 YTL den fazla gibi görünüyorsa ii olurdu. Yoksa boşu boşuna bir de ceza çıkardı başına!

öncelikle geçmiş olsun kartall dostum dengesini kaybedip düşmemesi biraz saçma gibi geldi bana motorun dışpolyesterler dağılmiş diyor zaten otobanda yaşandığına göre bu olay heralde hızlı gelişmiştir ve arkadaş yere düşmüştür heralde doğrumu dostum:rendeer:

arkadaşım şimdi otobandaydık ama bilion bura türkiye otoban diyince 200 ile gidilcek bi yer gelmesin hemen aklına trfik wardı ve hızlı gidilmiodu ve demiştim öndekine çarptım die yani trafik oldunu yazmıştım

ayrıca motorda ne kadar hasar war bilmiom ama heralde yoktur 500 ytl gibi geldi o yüzden çok ta önemsemedim yoksa hala bulurum ehhliyetli arkadşm kullanıyomuş gibi ve vurdu kaçtı die şikayet ederim öder kaskosu ama uğraşmaya değmez

Son düzenleme:
6 Ayim Kaldi Bekle Gelİyorum Ehlİyet Bİde Kasko Ondan Sonra En KÖtÜ Ne Olabİlİrkİ

şimdi beyler o adamı bi temiz dövmek vardı bunu çok rahatda yapardım ama orda tamamem düşündüğüm şey ne yapmam gerektiği ve biraz insanlıktı adamdan şunu bkledim al kardeşim şu parayı ben sana çarptım madem yok ehliyetin bi kısmı benden olsun b kısmınıda sen yaptır falan gibi dier benim çarptığım adam çıktı noluo falan dedi bende anlamadım falan dedim bana arkadan çarpana yüklenmeye başladı ewet orda starexciye çok pis girilirdi kasklan şöle alnının tam ortasına bi koyardım hoş olurdu dimi :) ama şunu düşünyorum o adamdan şikayetçi olup ehliyetli arkadaşımın adını werip benim motoru o kullanıyomuş gibi otobanda motora arkadan çarpılıp kaçıldığı hem hala da onun kaputunda benim motorun izleri var benim motorda da starexin rengi duruyo böle bi beyan da bulunursam onun kaskosu ödemez ve adamın içinde patlar kendi ödemek zorunda kalır ama bi yandanda napmalıyım die düşünüom?

arkadaşlar acayip şaşırtıcı bu yazılanlar:

1- kimi dövüyosunuz ? Öyle bi portre çiziyosunuz ki her otomobil-motosiklet kazasında otomobil kusurlu, motorlu sütten çıkmış ak kaşık. hemen şöförü dövelim muhabbeti. Noluyosunuz anlamadım valla. Adı üstünde kaza olan ve sadece maddi hasarla sonuçlanan kazada kim kimi niye dövüyo ?
BU olayda arkadaşa arkadan çarpmışlar tamam adam suçlu ama adam EHLİYETSİZ motorcunun başı derde girmesin diye gidelim diyip gitmiş. niye cebinden para versin ? sen verir misin ? çağırırsın trafiği. mecburi mali mesuliyet sigortası (kasko diil trafik sigortası) öder masraf neyse.

2- niye polisi ve adli mercileri kolalca yalan söyleyebileceğiniz bi yer olarak görüyosunuz. insanlara yalan beyan vermenin doğal bişey olduğu fikrine sevk ediyosunuz. kaza yerini terketmek ayrı bir trafik suçudur. sen anlaşıp ayrıldığın adama iftira mı atacaksın şimdi kaza yerinden kaçtı diye.

lütfen yapmayın yapacaksanız ya da yapıyosanız da insanlara bu tür anorlamllikleri doğru gibi yansıtmayın lütfen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım hem ehliyetsiz hemde korumasız çıkmamak lazım dediğin gibi sen çarpmasan onlar gelip çarpıyor allah yardımcımız olsun saygılar...

wallahi billahi ben cebimden çıkarır 100 de olsa werirdim bende 5 yıldır araba kullanıyorum ben hatalıysam veririm bu inssanlıktır gelip beni polisle tehdit eden bu adam yalandan olan kaçtı suçlamasını hak eder

cansu arkadaşım sakat kalmak bi yana kaza anının korkusu çok farklı bişey arabaya hiç mi hiç benzemiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar