- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Selamun aleyküm. Geçen hafta bende bursa da sıfır olarak kalan son motoru almış bulunuyorum. Bayideyken depo kapağını açtım benzin kokusu bile yoktu. 1 lt kadar koydu 2 senedir yatan motor tek marşta çalıştı valla ne yalan söyleyim enjeksiyonlu gibi tıkır tıkır saydı olduğu yerde. Zaten direk tav oldum motora. Bundan önce pulsar 150 ns kullandım 20 bin km araba almam gerektiği için vede karbüratördeki sıkıntılarından dolayı soğumuştum motordan o yüzden satmıştım. Ona göre kıyaslıacak olursam olumsuz olan tek şey boyum 1.87 pulsar depoyu çok rahat kavrıyordum. Rks de ise biraz deponun kavisinden yukarı çıkıyor ama çokta rahatsız etmedi zamanla alışırım. Rks nin gaz tepkimesi pulsar150ye nazaran daha güzel. En çokta hoşuma giden sıcak soğuk fart etmeksizin enjeksiyonlu gibi çalışması. Soğukken stop etme filan yaşamadım hiç. Hava şartlarından ve iş yoğunluğundan dolayı çok binemedim, daha 70 kmde. Km arttıkça burda bilgi paylaşımı yapacağım.. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Akün zayıflasa bile jigle ve ayak marşıyla takır tukur çalışır motor, hiç problem çıkarmaz.