İkiside degil,
Karadenizde donuna kadar islanmak istemiyorsan,
Akdeniz turu,
istanbul,gebze,sakarya,bilecik,afyon,antalya,Mersin taşucu
Dönüş içeriden
Adana,eregli,konya,eskisehir,bilecik,sakarya,gebze,istanbul.
Tam olarak ne aradığına nelerden hoşlandığına, beklentilerine göre değişir cevap.
Ege'ye giderdim dersen, Mart sonu güzel zamanlama. Nisandan sonra zaten gidilmez bana göre.
Karadeniz den kastın Kars'a falan gidecek misin mesela? Giderim dersen git. Artvin yaylaları, karsın tabiatı çok güzel. Yağmur olur mu olur. Yaylara da giderim dersen kar da görürsün. Ben çok severim, kars'ı orman hayatı olarak. En egzotik yaylalar da bana göre Artvin gölgesinde. Rota konusunda sorular varsa kafan da Gezenbilir'e bak.
Ben olsam, doğa merakımdan kaynaklı Karadeniz Turuna çıkar. Üstüne birde Batum yapar, şansımı denerdim.
Gurcüde,bol koronali çorbada içer
Her ikisi de yalan, aslolan Isparta dan başlayıp Adana da biten, belli bir rakımın altına inilmeyen TransToros gezisidir.
İnşallah bir gün nasip olur.
Niğde uzerinden Aladağlarda fena olmaz,ondan sonra sallan yokuş aşağiya,ama bu tura tenere veya vstrom şart..
Hee dominarda olur olmaz degil ama yüksek makina en ideali..
İkiside degil,
Karadenizde donuna kadar islanmak istemiyorsan,
Akdeniz turu,
istanbul,gebze,sakarya,bilecik,afyon,antalya,Mersin taşucu
Dönüş içeriden
Adana,eregli,konya,eskisehir,bilecik,sakarya,gebze,istanbul.
Mersin ve adanada hangi kebabi yersen ye,
Ama ereglide etli ekmek veya bıçak arasinin dibine vurmadan gelme..
Çarşi merkezde mevlüt abinin dukkan vardi,pideci mevlut diye sorarsan söylerler(kucuk bir yer).en son 5-6 sene evvel gitmiştim
Hayatımda en lezzetli pideyi konya/ereğli'de yemiştim. Böyle lokum gibi ağızda dağılıyordu.